Tävling på Instagram! Smink som killar hatar!

sminksomkillarhatar

Oj, en tävling! Jolly good! Jag fick hem ett utskick med pressprover på lite höstnyheter från Boots No7, men eftersom att jag redan har flera av produkterna sen tidigare så kör vi en liten tävling där en vinnare får dubletterna. Vinsten består av:

 • No7 Precision Lip Pencil i färgen Soft Blush: Läppenna i nån slags sval hallon-/persikorosa, twist up-funktion så inget behov av pennvässare (YAAASSS), mjuk och go!
 • No7 Stay Perfect Amazing Eyes Pencil i färgen Charcoal Grey: Mjuk ögonpenna i en dov gråsvart färg, blir inte blå eller brun när den suddas ut, utan håller färgen fint. Sitter som berget.
 • No7 Stay Perfect Shade And Define i färgen Gunmetal Grey: Askonstig gråblå ögonskugga med ett tätt skimmer. Den kommer i pennformat, krämig som smör och lätt att jobba med men ”torkar in” och blir nästan som gummi på ögonlocket. Sitter efter detta extre-heeeemt bra, behövs ingen primer eller nånting, inte ens på flötiga ögonlock som mina! Äkta färg som killar hatar.

sminksomkillarhatar2swatchessssssss

Om tävlingen:

 1. Följ whinar.se på Instagram.
 2. Lägg upp en selfie på ditt bästa smink som killar hatar. Det handlar inte om Halloween- eller maskeradmakeup, utan ni som följer denna bloggen vet mycket väl vad det är.
 3. Bildtexten ska innehålla en beskrivning av sminket och hashtaggen #sminksomkillarhatar. Tagga också whinar.se i både bildtexten och på själva bilden så jag inte missar dig!
 4. Tävlingen håller på under denna vecka, alltså t.o.m. nu på söndag den 22/11 kl. 24.
 5. Jag väljer enhälligt en vinnare och denne offentliggörs på måndag, alltså den 23/11.

Lycka till, ragazze!

wpid-wp-1447680674941.jpg

Observera att varken Vass PR eller Boots No7 deltar som medarrangörer, de har inte heller nån koppling till idén om smink som killar hatar! Haha. Bara så jag har det sagt. Eventuella kränkta killar kan vända sig till mig för att ventilera sina känslor och ingen skugga skall falla på ovannämnda företag.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

 1. Hej Annahita! Har för mig att du gillar att svara på lite kluriga frågor (vet att du svarat på en typ likadan för några månader sedan hihi) så tänkte ställa en. det är nämligen så att jag tänkt önska mig en parfym i julklapp. en parfym som är jag som jag kan ha varje dag! tyvärr så vet jag exakt noll om parfymer och när jag går på kicks och luktar på olika parfymer luktar allting likadant efter 5 minuter och jag vet aldrig vart jag ska börja så jag kommer liksom aldrig någonvart i parfymdjungeln:( så tänkte kolla om du vill tipsa om några parfymer så jag har någonstans att börja. vet (tror) i alla fall att jag gillar sötare, blommiga dofter som samtidigt är ”tuffa” (hittar inget bättre ord). något som Blair waldorf skulle kunna ha till exempel. Vill att den ska vara lite lättare, inte så tung, och vill inte att den ska lukta choklad eller kokos eller kaffe. vill att den ska vara fräschare än så, men vill samtidigt inte ha den för fräsch (som typ clean). kan som sagt inget om parfymer så vet inte om dessa dofter säger något, men på skönhetsprodukter generellt gillar jag dofter av aprikos, fikon, svag citron (typ & other stories lemon day dream body sufflé), och ja… blommor hehe. parfymen får gärna kännas lite ljusrosa, och klassisk!, men ja lite tuff också. ahhh kanske jättesvår fråga?

 2. Nu utnyttjar jag dig skamlöst också och ber om tips och vägledning. Ponera att man har 300-400:- över och vill lägga det på nåt göttigt till ansiktskostymen. Vad köpa? Jag har hyfsat flottig blandhy, får lätt finnar om jag inte sköter den minituöst, och annars med, men blir också torrfet ibland? Ganska stora porer, inte så känslig men blir lätt röd av finnar ex, kan iofs vara att jag är modell alvedon men jaja. Jag lurar på Pixis Glow Tonic eller en mask eller ja, nåt helt annat. Vad skulle du köpt? Har i nuläget _inga_ ansiktmasker förutom en dermalogica sebum clearing som jag fått såatteh.
  Ha en göttig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.