Tips till parfumistas: Roja Dove har outletbutik på nätet!

Ja så nyss upptäckte jag att Roja Dove Parfums håller på att designa om sina förpackningar och därför säljer ut delar av sitt gamla sortiment till vrakpriser. Och när jag säger vrakpriser, ja, då menar jag VRAKPRISER. Jag klickade nyss hem detta med andan i halsen:

ROJA PARFUMS

Innuendo EdP 30 ml, med noter som mysk, nån slags ros, patchouli och labdanum (ÄLSKARRRR), och Unspoken EdP 30 ml, med irisrot, labdanum, sandelträ och kåda. Vad de kostade? Nä bara nätta £15 styck. Plus lika mycket i frakt. Dessa kostar vanligtvis flera tusen kronor styck. Jag har inga som helst problem med att jag just impulsköpt parfym utan att ha doftat på dem först – för jag har sniffat på Roja Doves samlade verk en gång och det räcker för mig. It’s just one of those things… man bara vet att det blir bra.

Fan vad jag längtar efter paketet nu! Blir tokig!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

12 Kommentarer

 1. Puss på dig din jävla enabler, var tvungen att shoppa jag också. Köpte Unspoken och doftljuset Labdanum.

 2. Alltså. Annahita. Jag tycker ju så himla mycket om din blogg? Att läsa den är som att svepa in hjärnan i fluffigt mjuk bomull. (Det kan också vara att jag är lite torsdagsölig – efter en öl no less, toleransen är obefintlig these days.) Nu är jag fattig som en kyrkråtta så inga parfymer för min del, men vad gör väl det när en får äran att ta del av dina musings alldeles utan förväntad motprestation? Dina inlägg i min feed = höjdpunkter under veckan. /Mvh potentiellt alcohol-induced kärleksförklaring.

 3. Mnåh! Göm min plånbok!
  Mvh – Handlade också

 4. Herre jävlar! Fasiken vilket lyll!

 5. NÄE sitter och hoppar i jobbstolen och LÄNGTAR tills jag kan åka hem och dra en liten beställning!

 6. :OMG: Jaha, 600 kr fattigare då!! Köpte också Innuendo pga ”floral woody musk” enl Fragrantica= :hearteyes: , och Sandalwood-ljuset var ju också extremt svårt att motstå. Myyyyyset!

 7. Hallå!

  Hur går det med er leverans? Min verkar krångla så extremt mkt och undrar om det bara är jag som har otur (och därför måste va orolig) eller om de faktiskt har problem med leveranserna.

  • Jag fick mail av dem! Min är på väg men de blev tydligen överväldigande av anstormningen. Men det ska tydligen vara igång igen om två dagar!

   • Ah ok!
    Jag fick först ett mail om att de skulle höra av sig när det skickas. Sen fick jag ett om att de ville ha min adress igen. Sen fick jag bekräftelse på att de skickat och två dagar senare ett mail där de bad om ursäkt för delay och att de skulle höra av sig när det skickas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.