Nej

erikNej. Nej. Nej. Nej. Nej.

NEJ.

Nej.

Inte igen.

Detta får inte hända. Legenden, den ojämförbara, magiska Erik, i mitt och hundratals andra hjärtan känd som Pojkfröken, är borta, för evigt.

Du öppnade ett nytt sinne för mig, parfymen och doften, och historien och kärleken och en helt ny nyans av människolivet. Jag hann aldrig träffa dig, men jag trodde nånstans att det skulle finnas tid till det. Och nu finns du inte kvar. Jag hoppas att du funnit frid där du är nu. Tack för allt. Du är en stjärna. Tack.

10 Kommentarer

 1. 🙁 nej. Vad nedstämd jag blev nu. <3

 2. Nej, så ledsamt! Han, och hans ojämförliga texter om parfym, kommer vara saknade. Och nu blir det inga fler.

 3. Men nej va??? :(((( hans texter som var som ett magiskt litet universa och var de som väckte mitt parfymintresse.

 4. helena stammarnäs

  Alla stora stjärnor dör i år.
  Tack underbara pojkfröken.

  <3

 5. Åh så hemskt sorgligt.

 6. Han öppnade också mina ögon för den magiska världen av parfym, hann inte heller träffa honom face to face men han var en bekant som jag tyckte väldigt mycket om. Kommer bära alla mina tyngsta dofter och tänka på honom.

 7. Så oerhört sorgligt att höra. Tack vare honom bar jag Vero Profumos Kiki när jag gifte mig. En särskild plats i mitt hjärta även om jag inte kände honom personligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.