RECENSION: Kat Von D Tattoo Liner

KVD TATTOO LINER

Ja, vad ska man säga. Vissa märken och produkter har bara så sjukt mycket att leva upp till, att det känns som helt omöjligt att de ska infria förväntningarna. Som när världens kändaste tatuerare Katherine von Drachenberg (ja, hon heter så) lanserar en eyeliner som heter Tattoo Liner, man ba *vAd KaN gÅ feL*??? Jo, cirka allt. Alla vet vid det här laget att flytande eyeliners kan vara både rövdåliga och alldeles perfekta. Tattoo Liner från Kat Von D hör dock till de sistnämnda, vilket är skönt, för jag ville verkligen inte bli besviken, haha. Jag har fan inga klagomål alls, utom möjligtvis priset.

Det ser ut som en klassisk filtspetspenna men spetsen består istället av massvis med små styva strån, så den är mer lik en pensel än en filtspets. Du kan rita smått smått, med små fina prickar, och du kan go Amy med feta vingar och djup svärta. Finishen är lätt glansig, Viola liknade det vid vinyl, och jag kan bara hålla med! Färgen är sjukt jävla svart, jättejättesvart är den. Den är så svart att den är en perfekt partner till världens svartaste ögonpenna, min favorit Highliner Gel Crayon i färgen Blacquer från Marc Jacobs Beauty (SOM NYSS TOG SLUT!!! Sorgen!). Jag vet inte om Tattoo Liner finns i andra färger, men denna heter iallafall Trooper.

wpid-wp-1446496250818.jpg

Hållbarheten är tokbra i och med att den är vattenfast, och jag med mina feta ögonlock får inget utsmetat smink men den är inte heller överdrivet svår att tvätta bort med vanlig ansiktsrengöring. Jag har använt den asmycket de senaste veckorna, även på jobbdagar trots att det kanske inte är office appropriate. Men det är så svårt att låta bli att plocka fram den!

Jag har tyvärr glömt bort vad cirkapriset är, men jag har för mig att det kommer ligga på över 200 kr. Lanseras på Sephora nästa år!

PS. Kan vi bara mysa lite åt faktumet att Kat Von D liksom heter Katarina från Drakberget???

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

3 Kommentarer

  1. Kat von D va – så sjukt cool! Har för mig att diplinerserna (eh, stavningen där va?) var svinbra de också. Kanske måste testa dessa, för med mina hängiga ögonlock försvinner eyeliner på ett kick.

  2. supernyfiken på att testa denna, den ska vara en värdig konkurrent till den absolut magiska tom ford-linern (som är oförskämt dyr, men bananas amazing). tror jag läste på temptalia att tattoo linern ska komma i lite andra färger också!

    mest nyfiken är jag dock på kvd’s flytande läppstift som jag hört det sjungas allehanda lovsånger kring!

  3. <3
    Är så sjukt pepp på att Kat von D ska lanseras i Sverige att jag inte vet vad jag ska ta mig till riktigt. Var i USA nyss och köpte inte alls så mycket smink som jag borde (ångrar djupt, men bankkontot jublar…) men jag lyckades i alla fall få med en liten trio med Kat von Ds tattoo liner! Trooper är ju som beskrivs ovan awsome(!!!) Det finns i alla fall två färger till, en mörkbrun-Hemingway och en midnattsblå-Baudelaire som båda är kick-ass fina men dessa är inte waterproof. Jag har dock inte märkt någon skillnad i hållbarhet alls men har hållt mig från både ösregn och hjärtesorger så ingen hårdtestning alltså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.