Vi ska till fuckin London!

DBLondon15

Trodde knappt att det var sant när inbjudan damp ner – men jag och Kakan är medbjudna på höstresa till London med Daisy Beauty – och på fredag åker vi! NGHGSNMF KJDShf sjhfksjnfs kdfjhs GAAAAAH så himla PEPP! Så peppad och framförallt SMICKRAD över att ens vara påtänkt för detta. Jag och Kakan har obsessat i snart en månad och det kommer bli så fab.

Listan på bad ass brands som ska hålla i presentationer och föredrag är genuint intressant: Apoteket, Hugo Boss, Revlon Professional Brands, Olaplex, Glossybox, Urban Decay (!) och Clarins. Vi ska käka på Balthazar! Jag och Kakan ska dela rum! Ah!!! London! Världens bästa stad! Jag är även oerhört glad för att äntligen få träffa Viola på Killer Colours och få gagga med fantastiska quinnor jag fått träffa tidigare! Kommer bli årets häxsabbat, detta.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

3 Kommentarer

  1. Du får rapporterna om Olaplex sedan – sjukt nyfiken på det. Hoppas ni får en asbra resa!

  2. Ett sånt jävla crew!

    (Samt +1 på Katta)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.