Bloggtips: 1 Night In Berlin

God morgon alla måndagsfans.

Häromdagen snubblade jag över en go brud med en go blogg: Elin Berlin, med bloggen 1 Night In Berlin, en fager mö som pluggar i Köpenhamn, har så sjukt vacker hy och ett gravt highlighterberoende. Med lätt hand sveper hon på smink i sitt ansikte och det minimala blir så effektfullt. Hon är även en framstående punksminkare som använder vattenfast krämskugga som bronzer och läppstift som rouge på ett högst övertygande sätt. Så jävla snygg, så jävla charmig!

En annan grej är att hon kanske med sitt highlighterberoende lyckas bota mitt komplex kring min feta hy. Kolla liksom:

1nightinberlin

1nightinberlin2

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

En kommentar

  1. ÄLSKAR när hon dyker upp på internet igen och förärar oss med sin närvaro. Hur som helst är det roligt att du nämner det där med flottkomplexet för i samma sekund jag såg hennes första higlightervideo så smälte mitt bort likt foundation brukar göra på min näsa. Så att säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.