TRE TOMMA: ett micellärvatten, en klassisk toner och en go foundation

wpid-wp-1445949226889.jpg

Oktober är typ slut! Dessa skönhetsprodukter är också typ slut i Casa Whinar:

  • Garnier Micellar Cleansing Water: Micellärvatten är all the rage och jag fattar varför. Jag köpte denna enorma flaska (400 ml) för mer än ett år sen och har varit extremt slösaktig med den. Den tog inte slut förrän förra veckan! Den räcker megalångt, är effektiv, pissbillig (ca 50 kr har jag för mig? Iallafall på ÖoB) och framförallt: den enda makeupremovern jag använt som inte svider och bränner. Gött att jag nu har en ny full flaska hemma som jag fått som pressprov!!!
  • Clarins Gentle Exfoliator Brightening Toner: Den här har jag köpt två gånger, vilket är ovanligt för mig *illojal subba*. Första gången köpte jag den i Londonrekommendation av Caroline Hirons, och har alltid gillat den. Konsistensen är jättefin, lite som outspädd saft, sådär rinnig men inte vattnig. Dess primära usp är dock att den innehåller både AHA och BHA och funkar att bara använda ett par gånger i veckan.
  • Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation: En primer, concealer och foundation i ett. Låter lite möligt men tycker faktiskt att den funkat bra! Kanske att jag faktiskt köper mig en till så småningom. När jag tagit slut på de nio andra foundationflaskorna jag har……………. VAD.
    Jag har skrivit en recension om den här.
XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.