RECENSION: Eylure Brow Palette

Inlägget innehåller annonslänkar

 

eylure brow palette

Efter pressvisningen hos Vass PR förra veckan fick jag bl.a. hem ett ex av brynpaletten från Eylure som jag suktat lite efter i deras showroom. Det är den första brynpaletten jag testat som jag inte köpt själv, och det var länge sen jag provade nånting annat än min trogna men ack så jävla slitna och äckliga brynkompis Ultimate Brow Kit från Wet N Wild som jag använt i tre år. Jag älskar verkligen den paletten men är redo att byta ut den för den är så trasig att den knappt går att använda längre.

Jag har alltså Brow Palette i färgvarianten Dark Brown från Eylure; en trio med ett färgat vax, en skugga och en highlighter samt en tramsig liten applikator. Vaxet är mjukt och verkligen mörkt, brunsvart och kalltonat – d.v.s. helt i min smak. Jag strävar alltid efter kalla mörka toner i ögonbrynen för den enda människan i hela universum som klär i varmbruna ögonbryn är – mig veterligen – Rihanna:

rihannawestburythatgrapejuice-11Det har såklart att göra med hudton, hårfärg, ögonfärg osv, men det ser alltid bra ut på henne. På mig blir det bara rodnad. Aja, nu stänger vi detta stickspår (vill egentligen bara ha en ursäkt till att bildgoogla Riri).

Vart var jag nu då? Jo, vaxet! Jag antar att det liknar andra brynvax, t.ex. Anastasia Beverly Hills Dip Brow och NYX Tame & Frame, men eftersom att jag inte testat dem så vet jag inte. Ba killgissar lite. Tanken är iallafall att vaxet ska användas som bas för att forma och fästa brynen, och sen ska skuggan användas för att fördjupa färgen och fylla i. Slutligen används highlightern som en sista touch under brynen. Jag gillar som sagt brynvaxet, det är perfekt färg och lätt att måla med. Brynskuggan har också en riktigt fin färg, en aning varmare i tonen men det funkar bra mot en kall bas. Nog för att brynprodukter ska vara kalltonade, men inte FÖR kalltonade för då blir det bara grått. 🙁 Highlightern var en positiv överraskning, den är silkeslen och subtil, skitlätt att svepa över och den smälter in perfekt i helheten. En är ju van vid att det i såna här kit och paletter finns nåt element som en inte gillar lika mycket, men här är alla tre färgerna användbara och riktigt bra. Om jag hade räknat med applikatorn som en del av paletten hade jag väl gnällt lite på den, men jag bortser i princip alltid ifrån de medföljande verktygen så det känns ju överflödigt att haka upp sig på den.

wpid-wp-1445853584812.jpg

*loungin’ in my raffiga leopardmönstrade underkläder*

Förpackningen känns lyxig och stadig, lite Nars-känsla nästan. Ytan på ytterförpackningen har en gummerad feeling (hence Nars-referensen) och drar gärna till sig fingeravtryck och fläckar, men det spelar inte så stor roll för mig. Ibland är förpackningen dock lite FÖR stadig och svår att öppna utan att bryta en nagel eller sabba nagellacket. Jag lyckades med just detta igår och det känns ju onödigt!!!

Sammantaget är detta en riktigt go produkt som jag kommer använda sönder, men jag kommer vara försiktig när jag öppnar den och jag kommer inte använda den medföljande applikatorn, utan nån vanlig snedskuren borste istället. Priset ligger på 145 kr, vilket är da bomb! Hittade den även på Feelunique för 123 kr, ännu mer bomb!

wpid-wp-1445853685890.jpg

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

4 Kommentarer

  1. Jag har aldrig riktigt kommit överens med den typen av produkter…. Har testat men jag har så ljusa bryn så jag upplever att det är svårt att inte ”over do it”. Men! Jag testade deras ögonbrynspenna som jag älskar! Perfekt färg för mig, blonda ögobrynspennor är ofta lite för gula tycker jag. Aja ursäkta förvirrad ögonbryns-rant…

  2. Alltså. Du är så jävla rolig och smart och en ”förebild”, vill bli som du när jag blir stor (som att jag inte är stor vid 24 års ålder lol). Jag vill bli din kompis och jag är lite besatt. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.