Som getingar till honung

statlove

Jag älskar att studera min statistik! En kan få reda på massvis med intressant info om vad som får er att ticka om en bara studerar staplarna och graferna noggrant. Till exempel följande:

  • Under hösten är det det nya skönhetssortimentet hos H&M som attraherat överlägset flest läsare. Mina H&M-relaterade inlägg har fått in 4226 nya besökare (!!!) den här hösten, även om jag inte pushat för dem på något speciellt sätt utöver mitt vanliga länkande på Facebook och Twitter.
  • Kat Von D gör folk tokiga. Trots att jag skrev mitt enda inlägg om hennes sminkprodukter för ett halvår sen så håller det sig levande i statistiken med ett femtiotal nya besök i veckan.
  • Paula’s Choice är lite som Kat Von D, med lite mer motiverade trafiktoppar eftersom att jag faktiskt recenserat produkter. Men här är det vanligare att folk googlar på något PC-relaterat och hittar hit. Den här bloggens vanligaste söksträngar från Google är (förutom whinar blogg, whinar.se eller whinar) variationer på Paula’s Choice: paula’s choice, paulas choice och paula’s choice recension.

Cool huh? Är ändå överraskad över hur extremt taggade folk är på Kat Von D. De googlar som galningar! Men snart är det dags ju, Sephora ska få in hennes sortiment i Sverige i februari! Om nån nu händelsevis skulle ha missat det.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

  1. Jag tvingade en amerikansk bbloggare att langa Kat von D i samband med släppet, och jag vill minnas att jag gillade produkterna. Tänker att de bergis utvecklats sedan dess och känner mig himla pepp på att få hit dem till Sverige. Woop osv.

  2. Lyllo dig som kan se sånt?! Jag får bara såna där anonyma googleträffar där Google understryker att det här är en inloggad användare så därför visar vi minsann inte vad som söktes. Jag har MASSOR med googleträffar den här veckan och har INGEN aning om varför? Så jävla nyfiken. Så jävla besviken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.