RECENSION: Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask – för bronze babes i midvinterland

**Inlägget innehåller annonslänkar**

VITA LIBERATA SELF TANNING NIGHT MOISTURE MASK

Så fort jag läser namnet så tänker jag på Kakan. Night Moisture Mask. Vet att hon skulle älska denna. Ordet ”nattmask” är typ det ord jag hört henne säga mest, tätt följt av ”exfoliering” och ”snälla rara”. Haha. Hej Kak. Tycker så hemskt mycket om dig!!!

Nå, womance aside. Vad är Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask (479 kr på Lyko)? Det är en fuktgivande ansiktsmask att använda över natten, som förutom fukt också har en brun-utan-sol-effekt. Funkar det? Ja. Det gör det, och inte på något gimmick-aktigt sätt heller, utan den ger en bra dos fukt och en fräsch ton av bRoNzE bAbe är synlig på morgonen. En skulle kunna tro att det blir fläckar på sängkläder dagen efter men inga spår syns, doften är diskret (men lite speciell, typ citrus och pepparkaka – men absolut inte som andra self tanners) och BUS-effekten likaså. Jag och Karin testade masken tillsammans och fick båda en göttig glow som inte såg fejk ut, bara fräsch! Det ska gå att bygga upp brännan med denna, så för er som är ute efter en djupare ton så är det bara att kräma på.

Jag fick masken på Daisy Beauty Cruise i våras och har inte använt den jättemycket under våren och sommaren, eftersom att huden inte direkt är fnasig och blek under den tiden på året. Nu till vintern däremot… slurp. Kostar ca 380 kr och är dessutom vegansk!

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. Jag har hittills blivit orange av samtliga BUS-produkter jag testat. VARENDA EN. Men, vem är väl jag att inte fortsätta jaga.

  2. *plockar fram den ur förrådet och ställer den i badrumsskåpet*

    Förresten, kör du fortfarande serum and shit under? Tänker att vissa ingredienser kanske kan störa till det, typ vitamin c, eller vad tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.