The taste of love is sweet

20151015_095429

Nu i veckan fick vi våra ringar. Själv haffade jag min drömring dårå – har ni sett något finare? Jag blir rörd till tårar av min egen goda smak. Det känns extremt underligt att ha en ring på det där fingret som aldrig haft en ring förut, jag inser att vi liksom är förlovade – jag är en blivande fru??? Eric är min blivande make??? Helt sjukt. Älskar det. Detta med wedding preparations dock………………… herre… Jag har ju lärt mig att jag inte är nån bridezilla iallafall, inte ännu, jag kommer bara vara glad om allt funkar utan några större förhinder.

Nå. På naglarna har jag Depend 7day Hybrid Polish i fina betonggråa Urban Myth. Det som ser ut som en knagglig yta i överlacket är egentligen en reflektion av våra gardiner – det ser lite knas ut på bilden men det är absolut inget som ska falla tillbaka på detta lack!!! Ni som följer den här bloggen sen en tid tillbaks vet att jag älskar denna serie – de är hur bra som helst, äkta fool proof! Det enda tråkiga är att en jämt måste köpa nytt överlack, men det kan det vara värt.

Nu ska jag iväg på pressdag hos Vass PR! Gött liv man har.

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. så FIIIIIIIINT! <3

  2. Superfin!!!

    Mina tips för att planera brölle: använd google docs, dela upp ansvarsområden, satsa pengarna på mat och alkohol. Och på en fin ring, för den kommer du använda varje dag sen.

  3. I know! Varje gång man tittar ner på handen och upptäcker förvånat att det är något där som glimmar. <3 Väldigt fin ring och grattis till förlovningen!
    Jag och min kille ska gifta oss nästa sommar. Vi har bokat kyrka och bjudit folk. Ingen aning om vad man ska göra sen?! Borde en ta tag i saker nu eller?? Och isf vad??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.