Brilltips comin’ your way! ?

wpid-2015-10-12-09.13.25-1.jpg.jpg

Denna brillorm fick häromsistens ett erbjudande om att klicka hem ett par nya bågar, gratis som pressprov från Firmoo.com. Hur fasen ska jag recensera ett par glasögon, tänkte jag. Men eftersom att salig Eskil hade tuggat sönder mina gamla tänkte jag att jag faktiskt borde testa.

image

Det tog ett tag innan jag bestämde mig för vilka bågar jag ville ha, utbudet var inte det mest upphetsande, men jag hittade till slut ett fint par (beggars can’t be choosers eller hur man nu säger). De heter nåt så sexigt som #F049. Jag beställde en kopia på mitt recept från optikern, fyllde i värdena på Firmoos hemsida och klickade iväg beställningen. Det hela vad hyfsat enkelt, och med tanke på att glasen slipas i Hong Kong fick jag hem de färdiga bågarna oväntat snabbt – det tog bara strax över en vecka för att få hem paketet!

De känns som vilka andra kvalitetsglasögon som helst, stadiga och ordentliga men ändå lätta. Själva hemsidan är väldigt informativ och något som jag trodde skulle vara svårt, att beställa ett par bågar online som passar mitt ansikte och mitt synfel, blev faktiskt enkelt. Jag har t.ex. lärt mig att det finns en hel del information om dina glasögon på insidan av skalmarna!

wpid-2015-10-12-09.20.14-1.jpg

Dessa bågar skulle kostat $19 plus $18.50 i frakt, d.v.s. strax över 300 kr för bågar, glas och frakt! Mycket snällt pris för en fattig lus som jag. Ibland kan en tydligen få gratis frakt på vissa dyrare bågar, kan vara värt att kolla upp.

?????

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

2 Kommentarer

  1. Hej! Jag har precis beställt By Terry Hyaluronic Hydra Powder (äntligen!) och undrar om du har tips på vilken borste jag ska köpa till? Läste i en annan skönhetsblogg som tipsade om en från Mac men det kostade nästan 500 kr och som den student man är har jag inte råd med det när jag precis köpt pudret för typ samma pris. Har du nåt bra budgettips?? Kram!

    • Hej! Visst har jag budgettips! Jag själv växlar mellan två olika borstar från Eco Tools:

      En foundationborste använder jag när jag vill ”packa” på puder och ha ett mer nedmattat resultat. Om jag vill ha ett lättare resultat använder jag en puderborste, en stor och fluffig en, t.ex. denna:

      Jag brukar alltid svepa över ansiktet med denna oavsett om jag använt foundationborsten innan, för att få bort dammighet som syns i vissa vinklar när jag packat på By Terry-pudret. Båda borstarna kostar runt hundralappen, asbra tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.