RECENSION: REN Vita Mineral Lip Balm – eller som jag annars kallar den: MWUAH!

Vill ni veta nåt som är the friggin’ bomb? Detta läppbalsam:

ren vita mineral lip balm

Jag vet att jag skällt på REN för deras förpackningsdesign, men produkterna är det då rakt inget fel på! Har provat en hel del produkter från REN och den enda jag blivit besviken på är ett cleansing balm, men mer om det nån annan gång! Det här inlägget är Vita Mineral Lip Balms alldeles egna stund att få sola sig i glansen av min beundran. Vi kör en äkta wham-bam-thank-u-mam-recension:

 • Konsistensen: Tjock, genomskinlig, mjuk, en fröjd att applicera. Absolut inte sträv och tunn som ”VISSA ANDRA” *harklar mig*. Ibland – IBLAND – har jag en känsla av att balsamet är lite grynigt (???) direkt ur tuben, men inte alltid (???), och det försvinner vid applicering. Gissar att detta kan ha att göra med temperaturskillnader eller nåt? Aja, det är inget som stör. Ger förresten fin glans!
 • Doften: Ingen alls.
 • Resultatet: Motar bort torrhet på riktigt, alltså inget som lägger sig ovanpå och döljer fnaset à la 19-kr-på-Statoil. Även alldeles utmärkt som läppbalsam innan läggdags, känns fortfarande gött på morgonen! Läpparna blir så juicy att jag inte hur jag ska avsluta den här meningen.
 • Priset: 99 kr, lite i överkant men räcker iallafall snorlänge.

MWUAH!

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

 1. Guu vad intressant, blev genast skitnyfiken på denna tub!

 2. Jag har inte blivit head over heels, men nu får jag ju ge den en ny chans! Och ja, den e grynig ibland! Smälter dock fort som sagt 😀

  • Aha, vad upplever du för issues???

   • Det här är ju helt sjukt men nu körde jag på den igår bara för att ANNAHITA ÄLSKAR DEN och så upplever jag den fortfarande som uttorkande?!?!?!?!? Huuuur går det ihop? Dessutom kommer det alllltid ut för mycket produkt så jag blir helt superglansig på undre delen av ansiktet *gnällig* :C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.