H&M:s nya nagellack är inte kattskit!

För det första, förlåt för att jag varit så slapp på sistone. Nytt jobb, plugg, båtfix, och massa annat har gjort att jag totalt glömt bort att uppdatera bloggen. Jag har dessutom en ny mobil (Samsung Galaxy S6 – ÄLSKARRRRRR) och det tar ju lite tid i anspråk att försöka komma igång med den. Den har en kamera som är nåt i hästväg, så jag tror att mitt bloggande kommer underlättas enormt av detta.

Nå – häromsistens föll jag för frestelsen och köpte två nagellack från H&M, trots mitt köpstopp på nagellack. Det blev en lerig olivgrön/grå/beige historia som heter Shearling och ett transparent med guldflakes som heter typ Flake it.

wpid-2015-10-06-08.55.15-1.jpg.jpg

H&M har gjort som många andra och bytt ut borsten mot en platt, bred och rundskuren (HALLE-luja! ?) och målandet är därför pissenkelt. Först ut till provning var Shearling och den gjorde mig inte besviken. Den var nästan helt opak i ett lager (men jag lackar ändå alltid två) och torktiden var snabb vad jag kan se! Den har ett oerhört subtilt gyllene skimmer som mest syns i mycket starkt ljus (t.ex. solsken eller halogen) och i övrigt är den en liten kameleont. Grönbeige ibland, olivgrön ibland, grå ibland och guldskimrig ibland…

wpid-2015-10-09-11.53.04-1.jpg.jpg

wpid-2015-10-09-11.53.04-2.jpg.jpg

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

  1. Wo, kul med nagellack! Skulle inte du kunna skriva ett nagellacksinlägg, typ vilka finishar du gillar mest/ogillar, favorit- och ofavoritfärger, använder du indielack, (har du hört om Mentality? sjukt!!) osv. all things nagellack! : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.