PÜR Lip Lure

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Detta blir ett kort inlägg! För jag har inget annat att säga än att jag hittat det perfekta läppstiftet.

Pürminerals har precis lanserat ett nytt läppstift/-glans som heter Lip Lure. Det är svindyrt och inte helt enkelt att få tag på. But dayum… ?

Det är så sjukligt pigmenterat men trots det är konsistensen mjuk och lätt, SAMTIDIGT som hållbarheten är extremt bra. När det börjar falna så försvinner färgen jämnt över hela läppen, det blir alltså ingen blek rand längst in med torr äcklig produkt som samlats längs läppkonturerna…

Applikatorn är en sån där doe foot, med små hål i där produkten sipprar upp när en skruvar på tuben. Gillar såna p.g.a. roligt att skruva haha. Den är också lätt att måla med och få till en snygg kant.

På bilden har jag brandbilsröda Fiery. Perfecshan. Ja, som sagt så är detta en alldeles ljuvlig produkt, bland det göttigaste jag provat. Enda nackdelen är priset: 295 kr. Jag hade aldrig köpt ett sånt här dyrt läppstift själv och är därför oerhört tacksam för att jag fått det som pressprov. Däremot vet jag vart jag ska leta efter läppstift när jag inte längre försörjs av CSN… ???

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

  1. Hej, ville bara skriva och tacka för en fab blogg, samt tipsa om att Beautybay har xtrapris på pur minerals lip lure, 123 kr, väldigt sugen själv nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.