Dagens manikyr yo yo yo

Tack för alla frierigrattis hörrni! Ni gör en gammal skata glad i själen. Ärligt talat vet man aldrig vilka reaktioner man får på sånt här, jag har faktiskt fått lite blandade dumheter från folk redan. Typ ”Du vet väl att det är en gammalmodig heteronormativ institution som manifesterar mannens ägandeskap av kvinnan?” man ba really, det känner du att du behöver förtydliga för mig? Eller folk som måste gratulera med förbehåll, typ ”Jag är egentligen emot sånt här men GRATTIS!” – jaha och? Tack? Du kan inte vara glad för andras skull utan att göra ett politiskt statement à la Captain Obvious av det? Eller va? Aja. Nu struntar vi i att sura. Ni gör mig glad.

Bjuppar på en go manikyr, det var länge sen ju!

Basen är Wondrous från Formula X, som jag redan skrivit om här. Prickarna är ett vanligt svart lack applicerat med en dotting tool. Överlacket är min nya favvo Cuccio High Gloss Top Coat.

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

4 Kommentarer

  1. Kan man köpa Cuccio i Stockholm eller på något annat ställe i Sverige?
    Om inte, tips på bra webbsida :).
    Såå trött på seche vite.

    Tack!

  2. Tråkigt att du inte svarar på kommentarer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.