Gaggade loss om contouring i PP3

HALLÅ LR!

I tisdags var jag och hälsade på brudarna i PP3 och pratade om contouring, strobing, smink som killar hatar och såna goa grejer! Totalt förvirrat pratade jag om detta och hade typ fel i hälften av grejerna jag sa, aja, jag är fortfarande nervös när jag pratar i radio! Spelar ingen roll hur mycket jag förbereder mig, jag säger ändå helt fel saker och saker jag absolut inte tänkt säga. Men när ni lyssnar, be kind – jag är t.ex. mycket medveten om att DET FINNS folk som använder krämprodukter till contouring i vardagen också… inte BARA drag queens eller teatermaskörer liksom. Aja, jag är för obrydd för att skämmas över min medverkan i medier, om nån tycker att jag är okunnig och/eller dum i huvudet kan jag väl unna dem det.

Lyssna bre! Här är programmet och jag är med typ 26 minuter in i avsnittet.

wpid-lrmobile1909-2015-024765060825752000.jpeg

*ler*

wpid-lrmobile1909-2015-022765161402351122.jpeg

Gjorde en contouring på Camilla också, hon firade m en selfie

Idag pratade vi om contouring med @whinar.se och Camilla fick vara testkanin. Oj oj oj vilka linjer ho fick!

Ett foto publicerat av PP3 i Sveriges Radio P3 (@srpp3)

 

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.