TRE TOMMA: Hudvård från Algenist, REN och Neal’s Yard

wpid-picsart_09-15-11.55.24.jpg
Denna månads tre tomma är hudvårdsprodukter, pressprover blandat med mina egna inköp. För enkelhetens skull har jag markerat ut vilka specifika produkter jag fått som prover. Enjoy, bitches:

  • Algenist Genius Ultimate Anti-Aging Vitamin C Serum: Jag var superpepp på att använda nåt som var packat med C-vitamin för att försöka jobba bort ärr från gamla finnar, då det vitaminet är all the rage just nu när det kommer till pigmentutjämning. Algenist är ett intressant hudvårdsmärke som lagt alla ägg i algkorgen, de satsar stenhårt på att ta fram nya ingredienser ur alger och ibland är det bra och ibland känns det som en gimmick (t.ex. med en BB-cream vars färgpigment är utvunna ur alger… hmmmm…). Enligt egen utsago stinker algerna något oerhört, varför de maskerat lukten med en minst sagt pikant doft av bubbelgum, eller nåt slags sött bakverk. Jag har inget emot doften, tycker den är rätt mysig, men vet att många skulle må illa av den. Resultatmässigt märkte jag varken från eller till egentligen, detta serum gjorde tyvärr inget intryck så jag känner mig lättad över att inte behöva praisa en produkt som kostar ca 800 kr. *pressprov
  • REN Evercalm Anti-redness Serum: Ännu ett serum som inte gjort något stort intryck. Denna, precis som ovanstående, har en fin, lätt och okletig konsistens men resultatet uteblir. Plus att den är sjuuuukt odryg, jag tog slut på min flaska på ett par månader utan att jag ens använde den varje dag. Även Karin på El Mika har noterat detta. *pressprov
  • Neal’s Yard Remedies Frankincense Hydrating Cream: Åh, denna börken! Här har vi grejer hörrni. Jag har ju skrivit en full recension av denna kräm så jag föreslår att ni klickar er in till den istället för att jag ska behöva upprepa mig. Men nu är börken slut och jag måste fundera på om jag faktiskt ska köpa en ny.

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

3 Kommentarer

  1. Couldn’t agree with you more! Och är verkligen sugen på Neal nu!

  2. Igår när jag låg i sängen och tyckte överjävligt synd om mig själv pga feber så gottade jag ner mig riktigt rejält i ditt arkiv och läste typ 15 inlägg plus kommentarstrådar och det fick mig att må bättre än på länge. Din blogg är grym!

  3. Åååh vad underbart att du skrev detta, då kan jag spara de 800kr jag eventuellt tänkt lägga på Algenistserumet i framtiden…. 😀 Ett C-vitaminserum som var meeeh för mig var tyvärr Cicameds och ett som jag märkte effekt av var Maria Åkerbergs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.