Akalla Blue

P1080697 Här är mina senaste gelenaglar från i somras, gjorda av min kära vän Jennifer Gimilio. Jag och Anisa åkte till henne i Akalla i mitten av sommaren, typ när staden var som allra tystast och fixade varsitt matchande set, hon i rosa och jag i blått:

Ett foto publicerat av @nailsbyjaag

P1080686

Det är klart att det sliter på ens naturliga nagel när det är dags att fila bort, men det växer ut en ny stark nagel igen och ärligt talat så är jag alltid pepp på att ha korta naglar en period strax efter att jag filat bort gammal gelé. Tycker att det här är en skitgöttig grej att göra då och då under året – t.ex. inför sommarsemestrar, jul och nyår, resor osv – perfekta och jävligt festliga naglar varje dag!

Här är andra naglar Jennifer gjort på mig, har varit så sjukt nöjd varje gång.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.