Kvasifeminism

SSKH2

Häromsistens snackade jag och Krille Z om detta med smink som killar hatar. Ni vet, sån där som vi av någon anledning alltid strävar mot när vi strosar i sminkhyllorna. Här är resultatet!

Jag tycker att det blev en kul text men det håller inte alla med om. Såklart är det en massa clowner som missuppfattar rubbet och är fett sura på Nöjesguidens Facebooksida. Myser till. Såklart behöver jag inte förklara något för er, mina älskade fjärilsögon, för ni vet ju exakt vad vi pratar om här. Men ja. Jag älskar ju när folk Medvetet Missuppfattar budskapet genom att bara läsa Raljerande Rubrik!!

Palla förhålla sig till vad män tycker på det där sättet, att sminka sig ”som killar hatar” är ju att sminka sig för killars skull, för att man är besatt av den manliga blicken. Målet är ju att kunna bortse från den.

”Besatt av den manliga blicken”… jo jag tackar jag… Eller denna goa:

Vad är det här för jävla bullshit?! Ha så mycket smink du vill, ha så lite smink du vill, ha ingenting! När ska folk fatta att man fixar till sig för sin egen skull, ingen annans!!

Har du ens läst texten, kompis? Aja, bland kommentarerna finns EN (1) som faktiskt fattar vad vi försöker säga:

Detta betyder att det börjar bli dags att damma av mitt svarta läppstift som jag älskar men inte riktigt vågar använda!

YAS GURL! Spot on. Men bäst av allt är ändå de förnärmade killarna. Jag skickar med ett exempel på en go Kille Med Åsikt På Twitter på köpet här, helt utan extra kostnad! Han har ett band, han har läst Kristins text och han vet vad feminism är:

kvasifeminism

Tack för din input, lilla älsklingen.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

  1. Men, men Du Är Ju Så Vacker Utan Spackel-killarna då, är det inte viktigast att lyssna på dem, ändå?!!?

  2. Men lol, kan de gå om dagis eller?

  3. Let them h8, du är bäst!!!

  4. bästa inlägget för det sätter sig.
    Tänkte direkt på dig när jag läste det för jag vet att du har nämnt det i din blogg förut, att man inte ska va rädd att använda läppstift som killar tycker är fula.

  5. Läser ju både din och Kristins blogg, men tycker att den där artikeln blev jättekonstig? När jag läste om smink som killar hatar i din blogg skrattade jag gott, men i Kristins artikel tyckte jag mer att det blev deppig stämmning av allt påtalande av vad killar hatar, snarare än FUCK-YEAH-JAG-SKA-HA-BRUNT-LÄPPSTIFT-IKVÄLL-KÄNSLA 🙁

    • Åh tycker du? Vad knäppt, jag läser texten på ett helt annat sätt. Jag får ett sug att kopiera looken hon skrivit om rätt av och ba köra på allt på en gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.