På önskelistan: fler ansiktssprayer, sminkväskor och sminkborstar *rimlig*

Det går i perioder. Ibland är jag som en svamp och vill ha allt som kommer i min väg, och ibland får jag nåt slags specialintresse för specifika kategorier av skönhetsprodukter samtidigt som jag tappar intresset för exakt allt annat. Känner ba *MUST HAVE ALL OF THE THINGS* liksom. Just nu ser det ut såhär:

1. Ansiktssprayer

Är orimligt sugen på alla ansiktssprayer alltid – tror att det är för att jag är så lat och det inte finns något enklare än *spritz spritz klart*.

  • Lugnande Face Mist Sensitive från Cicamed
  • Porsammandragande Pick Me Up Face Mist från Ole Henriksen
  • Zink- och sulfatspritzen Serozinc för fet och oren hy från La Roche-Posay

face mist

2. Necessärer

Av alla banala begär jag har så är mitt begär efter sminkväskor det minst begripliga. Jag bara köper fler och fler? Löjligt.

sminkväskor

3. Sminkborstar

Jag är så sjukt girig med sminkborstar – kan inte ha för många. I takt med att jag köper fler och bättre kasserar jag gamla stickiga borstar som gjort sitt. Nån gång kanske jag får göra plats för lite vackrare borstar också.

  • The Glam Clam från Spectrum Collections är ett kompl- ÄH VAD FAN KOLLA PÅ DET???
  • Jacks Beauty Line från Jacks Beauty Department, jag menar……… hnnfnfgnnnn… gnnhnn…

spectrum collections glam clam
jacks beauty line

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

  1. Åh, Serozink blir jag sugen på, finns den i Sverige?

  2. Menåh ansiktsspray! Jag sprang runt i city idag för att hitta nån, åkte hem med Neal Yards Frankincense Facial Mist men var även sugen på Cicameds och hade lika gärna kunnat köpa den om jag hittat den i fysisk form. Brände ca halva CSN på smink och hudvård idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.