NCLA Take It Off – fett smart med sojabaserad engångsförpackad nagellacksremover!

Det finns produkter en inte tror att en behöver förrän de provas. Fotspray med pepparmyntsolja är ett exempel. Styckförpackade servetter indränkta i sojabaserad nagellacksremover är ett annat.

Jag provade denna från NCLA på ett vanligt krämlack utan glitter eller andra partiklar och det funkade tokbra. Doften påminner om Depends gröna pullburk och innehåller gissningsvis liknande ingredienser. Det här är extremt praktiskt att ha med på resa, när en knappast orkar hålla på och tjafsa med en flaska acetonstinkande nagellacksremover och bomullspads och skit. Jag kan tänka mig att en t.o.m. kan ta bort gammalt nagellack på tåg, buss eller flyg – enligt mig luktar det inte alls särskilt illa (så medpassagerare kanske inte ens reagerar) och denna lösning utgör noll risk för spill! Purf.

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

En kommentar

  1. Annahita! Kan vi tala om att Kakan är på framsidan av Daisy Beauty? Alltså du har ju talat dig varm om denna tidning och jag har mest klickat mig runt på deras hemsida och aldrig läst tidningen for realz. MEN nu när jag såg att Kakan är cover boss lady så var jag tvungen att köpa den. Känns mycket bra och treatigt imorse då jag kände mig skör och svängde förbi Pressbyrån på T-centralen.
    Älskar f.ö. din blogg. Är intresserad av mode och skönhet med det måste vara med analys och intelligens och det gör du så bra! Har nu börjat intressera mig mer för att ta hand om mitt face. det sker lite pö om pö pga limiterad budget men det känns kul! PUSS, du är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.