Hud- och Kosmetikmässan 2015

HOK

Här e nåt gött att distrahera en människa i hjärtesorg: årets upplaga av Hud- och Kosmetikmässan som arrangeras av SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation! Fick en inbjudan redan innan sommaren och började perverst nog längta tills att sommaren skulle vara slut. Med utställare som Exuviance, Jan Marini, Gilda Cosmetic, Babor, Kerstin Florian, Laboratoires Filorga, CicaMed, Biodroga MD, Dermarome, ögonbrynsfolket på Taffy, M. Picaut, samt massvis med aktörer inom laser- och nålbehandlingar… är det väl inte konstigt att jag kissar på mig av pepp.

Det seminariet jag är mest pepp på hålls av Socialdepartementet (LOL VAD) med titeln ”Skönhetsutredningen” och ska behandla förslag till reglering som ska förstärka skyddet för enskilda konsumenter vid estetiska behandlingar. Statliga utredningar och beauty = sexigaste kombinationen evarrr!

Helt perfekt sätt att börja skönhetshösten på!

(Åh, det känns så konstigt att skriva om glada saker med utropstecken. Men jag måste försöka tänka på annat än Eskil. Puss och tack för fina kommentarer!)

2 Kommentarer

  1. Man får verkligen skriva glada saker med utropstecken även om ens kattkompis har gått bort. Livet är kul och ledsamt, tråkigt och spännande allt på samma gång, även om det i perioder kan var större kurvor så är det ändå okej att det är så. Det är inget en behöver be om ursäkt för även om jag förstår hur du menar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.