TRE TOMMA: Har tvagat kroppen som en galen

wpid-picsart_1439885886513.jpg
Denna skörd av sånt som tagit slut på sistone har typ duschtema. Varsågoda för lite snabba recensioner!

  • L’Occitane Honey Foaming Gel: Jag köpte den här i L’Occitanebutiken i Malaga för… två år sen? Tre? Minns ej. Den var på rea och limited edition. Den doftade och såg ut som honung. Herregud vad jag älskat den här duschkrämen, doften är helt otrolig och jag är oerhört svag för allt som doftar honung, bivax, bipollen, whatever. Jag har dragit ut på användandet av den här för att den ska räcka så länge som möjligt, men all good things come to an end. Nu finns den inte längre kvar! Finns inte att köpa någonstans. Grief.
  • & Other Stories Botanic Whisper Body Wash: Den ska dofta apelsinblom och koriander, det verkar ju på etiketten som något helt magiskt men… ptja… jag känner varken det ena eller det andra. Den doftar verkligen inte illa, den doftar jättegott, men det gör många andra duschkrämer också. Jag hade hoppats på något lite mer minnesvärt, & Other Stories’ copy är ju minst sagt anspråksfull så förväntningarna är rätt höga jämt typ. 😐 Aja. Den löddrar bra iallafall!
  • The Body Shop Peppermint Smoothing Pumice Foot Scrub: När jag precis börjat använda Apotekets nya fotvårdsserie var jag överförtjust i fotskrubben. Ett par veckor efter att jag öppnat burken så hade allt torkat ihop dock, och verkade inte bli bättre av en skvätt vatten eller så. Jämförelsevis är ju denna fotskrubb oändligt mycket bättre, jag har haft den i två år och den har hållit sig fräsch och intakt. Doften är en solid käftsmäll av pepparmint som letar sig ända upp i hjärnbarken, skrubbkornen är riviga och det blir också ett gött lödder av denna. En perfekt fotskrubb bara. (PS. För många år sen jobbade jag på The Body Shop och har således någon typ av relation till bolaget, men det påverkar inte omdömet om produkterna på något sätt. Skriver ju typ aldrig om TBS-produkter ändå såatteh, ja ni hajar!)

Nu ska jag förbereda mig för arbetsintervju! Hejdå!

En kommentar

  1. lycka till på arbetsintervjun!!! :love:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.