RECENSION: Lush Jasmine And Henna Fluff-Eaze – en hårinpackning att trösta sig med när mörkret faller

lush jasmine and henna

Ibland, när jag haft en Frisyr, kanske på nyårsafton, är det illa dagen efter. T.ex såhär:

wpid-1438082998869.jpg

1 januari LOL

Allt är livlöst, extremt trassligt och en vanlig schamponering med balsam räcker liksom inte. Då har jag tagit till Jasmine And Henna Fluff-Eaze från Lush, som jag låter sitta i under 20 min eller mer innan jag hoppar i duschen. Ut kommer ett hår som doftar jasmin i flera dagar efteråt, är mjukt och inte uppvisar något av kaoset som rådde innan. Eftersom att inpackningen innehåller röd hennainfusion fördjupar den färgen i mörka hår och ger en lite mustigare ton – also fabulous! När den söta säljaren på Lush Centralstationen sa det tänkte jag ”LOL OK whatever gubben” *skadad efter att ha jobbat som säljare i en handfull år och tror följaktligen att allt säljare säger är bullshit*, men blev tvungen att ge honom rätt när jag senare fick frågor om huruvida jag ”gjort nåt med min hårfärg” varje gång jag använt den här inpackningen.

Inpackningen är inte dryg (7-10 användningar beroende på hårlängd och -kvalitet) och har inte lång hållbarhet (mindre än ett år), men det stör inte mig nämnvärt. Den är perfekt att använda på vinterhalvåret då håret behöver extra hjälp med fukt, och en kanske är mer benägen att hålla på och spraya och tupera och fixa frisyrer. Kan personligen inte se någon som helst användning för denna under sommaren när håret ändå bara lämnas ifred för det mesta och solbleks, så haffa denna när mörkret faller och alla vinterns glammiga fester tär på ditt barr.

image

wpid-1438082917065.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.