Mina smarta och arga läsare

image

Kris Knight - Frolic (2011)

Jag satt i godan ro och läste min egna blogg (VAD?) och blev påmind om en grym kommentar till ett inlägg jag skrev om manliga skönhetsrutiner. Signaturen mb skriver:

Aaah blir så provocerad av män och deras *tvättar hela kroppen inkl ansikte och hår med en 10kr-tvål och ser ut som en baby i ansiktet*. Men har en teori! Iom att män (som kan få hår i fejset) också rakar sig måste detta ha något att göra med det faktum att de ”åldras” ”””””bättre”””””, tror tom jag läst det någonstans, att rakningen liksom gör att blodet forsar till ansiktet och håller det young and fresh. Typ som en massage/peeling varje morgon. Liksom tänk på det, män utan hår i ansiktet = baby, män med skägg (förutom senaste årens 20-åringar) = GUBBAR. Också det faktum att de tvättar håret med tvål = blir så uttorkade i hårbotten att kroppen måste reparera och hålla på = blod forsar till huvudet = förklarar varför pannan som inte rakas också slipper rynkor (dock inte i samma utsträckning som rakområdet då). Gud alltså tänk om jag la den här tiden på något produktivt istället, för jag tänker verkligen på det här jätteofta och blir som sagt provocerad. OCH tänkte på det här med att tjejer ju alltid förväntas smörja in sig med lotion medans killar inte gör det, och VEM är det som har ormskinn på benen inte faaaaan är det de!

Allt jag kan säga är att jag håller med.

4 Kommentarer

  1. Guu vad intressant! Men jag sitter iofs typ varje morgon på tunnelbanan och ser alla dessa torra fnasfejs hos killar och ba MOISTURIZE PLEASE!!! Vet flera killar som **gillar** den där torra stramande känslan i ansiktet man får av att bara tvätta sig med vatten och kanske lite Bliw-tvål, hrrrrr, får rysningar av tanken. Whatever så verkar noll ha ångest över hyn och när jag har det som mest vill jag bara skrika Men du borde kanske ha det!!!!! :death: 😎

  2. :hearteyes: detta va så jvla ql och sant. En sak som (alla dumma) killar helt verkar ha blivit befriade från är komplex för sina pormaskar. Känner som ovan, vissa kanske borde skaffa lite ångest för det japp. Tacohej

  3. ALLTSÅ ANNAHITA!!!!!!1!!1! det här är 2a gången du gräver fram en av mina kommentarer och ba ”den här signaturen är ett geni. jag önskar jag kunde bada i hennes tårar, sola i hennes glöd och skala av hennes skinn och bära det” TYP, det känns så iallafall. vet du vad det gör med mig? får hybris? jag ba ”är the truest, realest most original blog commenter of them all… synd att jag bara kommenterar ca 7 ggr om året, tänk vad folk går minste om” och sen sekunden efter går jag tillbaka till att hata mig själv och allt jag gör så det är ok, har inte spårat helt.
    MEN tänkte på det här några dagar sen igen. tror att det var aftonbladet som skrev om ”nya trenden – kvinnor som rakar ansiktet” pga bättre underlag för makeup och bättre än peeling och jag ba JA, exakt!? det är exakt som den gången jag kom på den ultrasmarta idén om tofflor som man stoppar i micron och alla skrattade OCH NU FINNS SÅNA.
    ps älskar fortfarande din blogg och hatar fortfarande att män har det så jävla easy tom på skönhetsfronten. ba skaffa en jävla ansiktsspegel och lite självhat som vi andra. rätt ska va rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.