Tömmer screencapmappen på mobilen, nail edition

Jag har en vana, som många andra, att ta mängder av screencaps på vackra saker jag ser på mobilen. Mängder. Här är olika nagelbilder jag sparat efter att ha sett dem på Instagram och känt att de rört till en liten krusning på mitt hjärtas inre hav:

6 Kommentarer

 1. så mycket fint! Ska leta up Britneytokyo asap på instagram! Jag följer superflynails där och känner typ fem gånger om dan att ”SÅNA naglar ska jag ha nångång”, så himla mycket snyyyyggt.

 2. På tal om naglar så har jag en fråga: Hur göra för att naglarna inte ska skiva sig när man klipper dem? Jag har starka naglar, men de är liksom i flera lager, så att de skivar sig direkt efter att jag klippt dem. Så trist.

 3. Hej! Först, jag tycker jättemycket om din blogg, egentligen är jag väldigt lite intresserad av smink och allt runtomkring, men din blogg är ändå så himla mysig att läsa 🙂
  Iaf, jag har en fråga! (Jag visste inte riktigt var jag skulle ställa den så det blev här) Jag har precis reashoppat en ansiktsskrubb från bliss, men har ingen aning om hur ofta jag ska använda den. Morgon och kväll? En gång i veckan? Bara inför högtider? Jag vet inteeee 🙁
  pls help, jag litar helt på din kompetens!

  • Hey gurl! Vad kul att du gillar min lilla bloggy – den gillar dig tillbaka! Jag undrar, vad heter produkten du har köpt?

   • Heyoo, pore perfecting facial polish är det. Till ansiktstvättning har jag Physiological Cleansing Gel från La Roche-Posay och sen återfuktande ansiktsgel från apoteket ren hud (tråkigaste namnet någonsin på ett märke btw). Det här var nog första gången jag faktiskt skrev ner det här, känns skönt att ha det gjort xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.