Så nyfiken på nya H&M Beauty!

Ingen lär ju ha missat att H&M håller på att göra en gigantisk renovering av sitt skönhetssortiment, och främst sitt egna brand. Allt ska bort, in kommer tusentals nya produkter. Jag har för mig att lanseringen inte är förrän i augusti, men på hemsidan finns redan en del produkter ute till försäljning.

hm beauty

 • Flytande läppstift: De är här för att stanna, I guess. Om inte annat fattar en ju att det inte är en fad från förra året när H&M bestämmer sig för att ta in det i sitt sortiment. På hemsidan finns fyra färger, vet inte om det kommer fler. Men alla är möcke fina, framförallt den dovt puderrosa Enchanté.
 • Concealerpalett: Jag tycker alltid att basprodukter är intressanta! Om det blir bra så blir det ju liksom så JÄVLA bra! Kan också bli en flopp, så vahettere, ska bli kul att prova.
 • Ögonprimer: Bland primerprodukter finns det ett antal stjärnor som är svåra att konkurrera med (Urban Decay Primer Potion, Smashbox Photo Finish, etc osv), men eftersom jag själv är en rabiat supporter av en underdog i primervärlden, nämligen Lumene Eyeshadow Primer, så skulle jag inte bli förvånad om H&M:s primer är en goding.
 • Nagellack: P.g.a. HELLOW??? Sortimentet på hemsidan är väl inte superupphetsande egentligen, men jag kurerade fram en liten samling av de mer intressanta färgerna. Superljust puderrosa Champagne Blush (som jag hoppas är riktigt opakt), mörkt lerbruna Bitter Chocolate, kryddiga och omöjliga Golden Turmeric (gurkmejafärgat – äkta smink som killar hatar *tre tummar upp*), klarblåa Sky High och den verkligt intressanta lavendellila metallic Agent Lilac.
 • Flytande eyeliner: Flytande eyeliners är, precis som basprodukter, alltid intressanta. Om de lyckas bra blir iallafall jag lojal, jämfört med andra produktgrupper där jag är kroniskt rastlös och alltid måste prova nytt, även om jag gillar det jag haft förr. Men eyeliners och basprodukter ska bara funka, basically.
 • Makeupsvamp: Av alla produktgrupper inom smink så är borstar och andra applikatorer min allra största joy just nu. Jag kan köpa hur mycket borstar och svampar som helst, och har alltid älskat H&M:s egna syntetborstar. Nu när de sålt ut stora delar av sitt gamla sminksortiment så har jag köpt på mig några sminkborstar för 10-30 kr styck! Om H&M:s äggformade makeupsvamp är bra så har både Beauty Blender och Real Techniques problem. Så blir det ofta när giganter till slut kommer ikapp och slår ut alla mindre konkurrenter…
 • Krämrouge: Det är inte helt lätt att hitta rouge, highlighters och bronzers i krämform hos budgetmärken, jag antar att det är klurigt att hitta bra formuleringar som ändå håller priset nere. Jag har ett krämrouge från Max Factor och ett från Bourjois och jag älskar båda! Hoppas att H&M håller nivån uppe.
 • Läppstift: De verkar ha tagit fram ett sortiment av läppstift som är hyfsat vanilla och ska passa alla. Jag drogs såklart till de subbigaste färgerna som fanns på hemsidan, framförallt det djupt brunröda So Cocoa och det oxblodsfärgade Marooned.

Fan vad kul det ska bli att gå och botanisera i butik sen hörrni!!! Vad är det för proddar som ni tror och hoppas på?

UPPDATERING


Nu har jag skrivit en recension av det nya H&M-sminket!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

13 Kommentarer

 1. Ska bli intressant att testa läppstiftsprimern!

 2. Jag jobbar på H&M och kan meddela att stora delar av det nya sortimentet redan finns i många större butiker 🙂

 3. Har redan köpt upp mig på en del. Cremerouge och eyeliner. Har knappt hunnit prova men verkar lovande. Eyelinern jag köpte var silverglittrig nästan holo. Fanns även grymt många pennor i fantastiska färger. Tyckte de hade intressant färgutbud på flera produkter.

 4. Omg om de rensar ut sina ögonbrynspennor i samband m allt detta nylanserande, är mitt liv ÖVER! :::::(

 5. Jag är extremt nyfiken på flytande läppstiften, concealertrion och krämrougen. Rätt nyfiken på formulan på de vanliga läppstiften också pga har aldrig gillat H&Ms läppstift. De nya ser dock tusen gånger bättre ut, men det kan ju bero på att förpackningarna är så mycket snyggare. 🙂

 6. YAY! Var inne på H&M på Hamngatan igår och fick en smärre chock när hela sortimentet låg framme och glänste och jag liksom inte hade den blekaste om att det börjat säljas?? Köpte på mig lite grejer men CANT WAIT på dina recensioner :*

 7. Och visst ja, jag köpte en av deras ögonskuggspaletter typ *smoky nude* som jag hoppas på! Tänker budgetvariant av Urban Decay Naked som jag ej haft råd med hehe

 8. Har precis målat naglarna med ett av de nya lacken i ”Cinnabar gem”. Fina färger men är inte imponerad av varken formula eller pensel. Helt ok täckning men torktiden är låååång. Ska botanisera mer bland övriga godbitar idag och blir säkert fler lack pga färger och pris

 9. http://www.hm.com/se/product/11370?article=11370-A&cm_vc=PRA1#

  Köpte denna idag på våran HM för att jag vill ha en liten hård pensel att jobba med min ”Nyx eyebrow gel” och jag tycker den verkar helt okej så långt!
  Allt smink var inte uppe ännu men det verkade som att det fanns många fler ögonskuggspaletter i butik än på hemsidan.

  Jag är nyfiken på om det släpper mer till ögonbrynen, hittills har det bara kommit ett setting gel.

  Ser helt klart fram emot recensionerna!

 10. Har faktiskt provat makeup-svampen (den äggformade) och den funkar minst lika bra som alla dyra konkurrenter. Blev glatt överraskad och har redan köpt på mig ett antal till av denna produkten 🙂 Nu är jag nyfiken på deras loose powder och läppstiften (som finns i en hel del fina nyanser ju).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.