Att jag lyckas ta slut på produkter är ändå anmärkningsvärt!

wpid-picsart_1437400402072.jpg

Här kommer mitt första inlägg i en serie som är populär bland mina mer erfarna kollegor, nämligen Sagan Om Produkterna Vi Faktiskt Använder Tills De Tar Slut. Ni hittar liknande inlägg bl.a. hos El Mika och Lipgloss Bitch. Nu har alltså jag varit skönhetsbloggare på the receiving end of pressutskick så pass länge att jag har svårt att faktiskt använda upp produkter. Om jag inte är hundra procent nöjd med en produkt så finns det alltid en ny konkurrent på kö i mina gömmor, och därför är det numera ovanligt att jag använder upp något till sista droppen. Dessa tre godingar hör dock till undantagen! Ingen av dessa är visserligen pressutskick, utan har varit sånt jag köpt själv eller fått av nära och kära, men jag tycker ändå att det gills.

  • Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase: ett fuktserum som jag köpte i vintras (?) och jag har skrivit om den här samt här. Svindyr, men en riktigt fin fuktboost för fetare hudtyper. Kanske inte det mest fantastiska jag testat, men helt klart en pålitlig kamrat i badrumsskåpet.
  • Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque: en ansiktsmask full med antioxidanter och fukt som jag använt som en del av min söndagkvällsrutin, bestående av Paula’s Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment With 10% Alpha Hydroxy Acid och denna ovanpå. Jag tänker mig att en sån högkoncentrerad exfolierande syra behöver en vårdande hinna ovanpå medans jag sover, tycker att det har funkat superbra. Jag fick den i födelsedagspresent av Eric för två och ett halvt år sen och borde väl ha använt upp den tidigare p.g.a. bäst före-datum osv, men AJA sunk life. Jag har för mig att jag skrev om den i min gamla Djungeltrummanblogg, men den har blivit borttagen så jag hittar inte inlägget längre! :*(
  • Lush Rose Jam Duschgelé: min kompis Anisa är inte bara chips- och glassexpert (som det står i hennes Tinder-bio), hon är även duschkrämsexpert. För några år sen fick jag Lush Flying Fox i julklapp av henne och blev helt svimfärdig av doftlycka. Nu i höstas gav hon mig Rose Jam, och samma olfaktoriska eufori dånade i huvudet när jag öppnade korken. Extra mycket kärlek får denna duschupplevelse för att Rose Jam är limited edition och går bara att få tag på under vissa tider på året (kring jul typ??? eller?), och eftersom att jag egentligen är motståndare till limited edition-grejer p.g.a. så banalt marknadsföringstrick så är jag ändå glad att jag fick testa denna utan hetsen över att Hinna Köpa Innan Det Tar Slut.

En kommentar

  1. Hej favvoblogger <3 Älskar denna bloggen, känns som kön till krogtoan i begreppets bästa bemärkelse!!! Efter det här inlägget blev jag så himla sugen på att testa någon av Paula's Choise exfolierande produkter men står handfallen inför denna djungel av AHA och BHA, gel, lotion och liquids… Lider av envisa porisar och kvisslor på näsa och kinder och har för mig att du skrivit om att BHA är bäst när man vill bli av med orenheter på djupet? Har alltid trott att det beror på att jag är en undercover torris (har väl annars vad en skulle kalla fet/blandhy) och att huden överkompenserar och använder massa grejer som ska balansera sebumproduktionen (Aue de Therminal (pardon my french!), jojobaolja, apotekets Ren Hud-krämer) och porerna har krympt ihop lite men blir ej av med pormaskarna! Har förstått att salicylsyra kan vara ganska uttorkande(?) men planerar att kompensera med massa fukt! Men vad tusan ska man välja?!? Tack på förhand oh du skönhetsguru :hearteyes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.