Sweet Nail Annie på nya äventyr i Stockholmssommaren!

sna logo

Hej mina pudersnäckor!

Detta angår främst er som är i Stockholm just nu; det är nämligen så att jag kommer finnas på plats på Slakthustaket imorgon lördag från kl. 14 och några timmar framåt för att fixa naglar! Jag kommer ta schyssta priser och en annan queen kommer fixa hennatatueringar och det finns BBQ och bärs och badtunna WAAAAT!

Klickar ni på flyern nedan så kommer ni till Facebook-eventet. Hoppas vi ses där!!!

11227882_876654272387824_6878604373088335029_n

2 Kommentarer

 1. Kära Annahita!
  Jag kommenterade för ett tag sen att jag skulle köpa massa fin hudvård som du rekommenderade! Återkommer nu med en lägesrapport och en fråga 🙂
  Shoppade loss och hem kom fina flaskor: paulas choice BHA 2% tunnflytande, Mario badescu enzym cleansing gel och oilfree moisturizer med 30 spf.
  Älskar BHA, har fått jämnare hy <3 Rengöringen är skön och bra, men ovant att den inte löddrar.
  MEN, jag blir väldigt oljig av ansiktskrämen! Icke kul. Den vill liksom inte absorberas även om jag väntar ett bra tag… Har detta hänt dig eller någon annan läsare? Är det ett måndagsexemplar eller bara fel för min hy? 🙁 Älskar i övrigt den höga spf:en.
  Min rutin ser ut såhär på kvällen: tar bort smink, mascara osv med micellärt vatten från nivea (är inte så nöjd, ska prova annat märke). Sedan 2 omgångar med MB-rengöringen. Sedan BHA och till sist fuktmask från Avene.
  Morgon kör jag rengöring en gång, BHA och sedan MB-moisturizer.
  Gör jag något fel? Ska jag ta bort eller lägga till något?
  Hehe förlåt för väggen av frågor. Hoppas att du orkar läsa och kanske svara på något! Tack på förhand :))))
  Du är grym <3

  • Hey gurl! Jag älskar denna sorts kommentarer! 💖 Jag funderar på om du ska köra fuktmasken lite mer sällan än varje kväll? Kanske. För jag tror inte att MB-krämen är problemet, den är oljefri och borde inte ge upphov till flott. Dock kan den lämna en blank hinna efter applicering, liksom många andra krämer gör. Vet inte exakt vad det beror på men den försvinner när man sminkar över, iaf för mig! Kramis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.