På önskelistan: ögonbrynsserum

image201402070002

Trots att jag är en persisk prinsessa så har jag riktigt svaga ögonbrynsresurser. Jag har spanat efter ett bra ögonbrynsserum i snart tio år, ja sen jag såg Talika Lipocils på Sephora i Paris när jag hälsade på min kompis Cajsa som jobbade där 2006. Då var det inte direkt hett att ha feta bryn, men jag ville ändå ha det. Kände mig – känner mig – naken och blek och färglös.

Många som köper ögonbrynsserum verkar göra det för att de plockat sönder sina bryn när de var yngre, men för mig är det inte så – jag har liksom aldrig haft ordentliga bryn att plocka sönder. De är glesa, bleka och tunna och är liksom bara deppiga att se på. Den där gången på Sephora i Paris köpte jag Talika Lipocils, men jag såg ingen skillnad alls så jag kommer inte köpa just det serumet igen. Däremot har jag länge spanat på Rapidbrow och hört mycket gott om den produkten (samt gluttat på några riktigt goa före/efter-bilder!), så kanske blir det en sån jag slår till på. När jag någon gång i framtiden känner att det är motiverat att köpa ögonbrynsserum när jag inte ens har råd att betala månadsavgiften på gymmet…

rapid brow

PS.

Förresten, jag bjussar på en bonus i form av lite ögonbrynsnostalgi från Paris 2006 och Berlin 2007:

brön2 brön
Hahaha, awww. Lilla Annahita. Så himla rar ändå.

7 Kommentarer

 1. Men sluta så peppad jag blev på denna nu då?! Har inte heller mycket att gömma mig bakom, och det suger extra mycket nu i bad-tider.. vill få hjälp med att forma och färga men vet inte vart jag ska gå :*(

  $40 kanske den här kan vara värd dock, speciellt om jag hittar den i USA nästa sväng (i höst)

 2. aww, gullig nu och gullig då!

  jag tillhör kategorin som noppat sina ögonbryn och sen har de inte riktigt vuxit ut igen, så det kunde nog vara nåt för mig också… ska till london snart och på boots finns det för 37 pund, lite saftigt… kommer ju eventuellt vilja köpa en sak eller två till när jag ändå är där hehe. föresten har du några goa london-tips att dela med dig av?? både ställen och produkter. jag har tänkt haffa en pixi glow tonic, nån bourjois-foundation och typ lite body shop-grejer pga billigare där.

 3. Hoppas att du hittar nåt som funkar! I värsta fall får du väl transplantera, hahah!

 4. Testat ricin-olja? Flera av mina vänner använder det till hår och ögonfransar, borde logiskt sett funka på brynen med. Avsevärt mycket billigare än alla serum iaf. <3

 5. Hej! Hittade din blogg typ nu och har en fråga… Tänker nog börja plugga till jurist i höst om jag kommer in. Men jag är så fruuuuuktansväärt nervös och velig pga att jag tror att det är alldeles för svårt..?! Alltså jag får för mig att jag aldrig kommer klara en tenta. Har relativt bra betyg och är ambitiös men det är inte så att jag är underbarnet från ovan, måste man vara det? Jag fick liksom inte mina gymnasiebetyg gratis utan det låg otaliga timmar pluggande bakom dem.. usch är så snurrig och behöver höra lite från någon som vet! Kram

  • Eftersom du är van att plugga kommer du nog klara dig bättre än många. Och i min erfarenhet så är oftast de som tvivlar på sin förmåga de vassaste. You can do it!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.