Youtube-tips: Europeisk elegans

easyneon

Jag ser att det trillar in massa superbra frågor i kommentarsfältet till frågestundsinlägget, jag blir superpepp! Keep ’em comin’ hörrni! Men hörreni, denna vecka ska stängas idag för nu är det fredag. Vanligt folk får ta helg (men inte jag, för jag tentapluggar) och då tänkte jag att det definitivt är på sin plats med att ploppa ut lite inspiration i form av ett gurutips.

Denna unga dam har jag suttit och ruvat på länge, har nästan inte velat dela med mig. Hon får inte i närheten av så mycket cred som hon förtjänar, tycker jag. Hon har iofs 300 000 prenumeranter på Youtube, men hon nämns typ aldrig i några sammanhang externt, inte vad jag har sett iallafall. Hon är också den enda östeuropeiska beautygurun jag hittat på Youtube som har sådär riktigt många följare.

Hon heter Diana Curmei, är blott 22 år och kommer från Moldavien. Behold: easyNeon.

Hon är en nyanspoet och lyckas alltid med att få de mest enkla och rättframma makeuperna att se förhöjda ut på något vis. Hon jobbar med exakthet och lätt hand och gör ingenting på måfå. Det är ett rent nöje att se henne in action! Älskar också hennes buttra framtoning – hon ler sällan utan höjer väl mest på ett ögonbryn eller drar upp ena mungipan, och hon verkar också vara lite dömande från och till. Älskar det. Så ung, så allvarsam, och så lugn. Hennes röst är som honung och hennes dialekt är ett sånt jävla välkommet avbrott i öknen av alla amerikaner, britter, kanadensare och australiensare på Youtube. Seriöst, det finns fan alldeles för många ’muricans och folk från the commonwealth i gurucommunityt på YT. Jag önskar mig fler gurus från mindre länder i andra delar av världen som inte har samma kulturella makt och influens på resten av mänskligheten.

Diana är fantastisk och weird på sina sätt, t.ex. så är hon inte ett ”fan” av rouge (?) man ba okej jag visste inte ens att det var valfritt liksom. Hon tonsätter sina videos med hypnotiska tunes från Soundcloud och har världens vackraste ögonbryn. Så varsågoda, här har ni fått ett riktigt gött tips om ni letar efter lite inspo till all tomorrow’s parties.

2 Kommentarer

  1. Älskar youtube-tips!!

    Tips på icke-amerikan/britt/australier: jag följer Coralista https://www.youtube.com/channel/UCiVLfWmIuv9cDd2vUuNu71Q
    Hon är indier som är bosatt i Tokyo 🙂 🙂

  2. Försökte kommentera igår men det gick inte: Vilket ljuvligt tips! Jag blev hänförd av henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.