Rödvinsläppar och lösögonfransar

sweed lashes all black

I helgen provade jag individuella lösögonfransar för första gången! Jag fick ett paket med fransar i tre olika längder från Sweed Lashes i presspåsen från lanseringseventet för Rebecca & Fiona-fransarna och kunde inte låta bli att testa, trots att jag inte hade någon särskild fest att gå till utan bara var och promenerade med min kompis Hilda.

Jag som är van vid ”hela” lösfrallor tyckte att det var lite klurigt att få in snitsen i början, men efter en stund började jag få rätsida på det hela. Det tar såklart längre tid att applicera individuella lösögonfransar – om en hel remsa med fransar tar ett par minuter per öga tar en snygg uppsättning individuella ungefär tio minuter per öga. Jag tycker att det är alldeles ljuvligt att pyssla med det, men om en har bråttom till tunnelbanan ska väl kanske fokus ligga på att knyta skorna eller nåt.

Det är helt perfekt att det finns tre olika längder i förpackningen, det underlättar enormt för att få till en look som inte ser helt åt helvete ut. Jag tar de längsta ytterst och placerar de kortare längre in mot ögonvrån. På bilderna nedan har jag två av de längsta, två av mellanlängden och två av de kortaste, alltså totalt sex fransar per öga. Resultatet är mer neutralt och ”naturligt” än en hel frans – c’est belle, non?

P1080661

På läpparna: Amaltea de Loxarel, cabernet sauvignon/merlot/tempranillo

P1080664

Är det förresten inte HELT SJUKT att dessa bilder håller typ mobilkamerakvalitet fast de är tagna med min super awesome nya kamera??? En iPhone hade presterat bättre!?

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

2 Kommentarer

  1. Heelt perfekt målad eyeliner!
    Är den grå eller svart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.