Matte Merlot, för goth på sommarfest

wpid-2014-06-14-08.26.19-1.jpg.jpeg
wpid-1432291797328.jpg

Vi rundar av den här veckan med ett riktigt somrigt läppstift, haha: Sephora Maniac Mat Lipstick i 09 Mat Merlot. Perfekt när en liten goth vill gå på sommarfest. #sminksomkillarhatar

Go helg mina goth-stjärnor av alla creeds and colours!

5 Kommentarer

 1. mmm, känns som ett bra läppstift att skapa dålig stämning genom att ifrågasätta nån snubbes sexistiska skämt i.

 2. Beatrice Eli

  Asså ahhhh jag ÄLSKAR DIN BLOGG!!!
  Så informativ, mysig, snygg, real – allt!!!

  Ok fråga från sommar-gotharen… Jag tycker problemet med mörka matta/halvmatta läppstift ofta är att dom inte ger jämn finish. Även att dom ofta är kladdigare än rödare läppstift även om dom kommer från samma serie. Såå det här läppstiftet ser ju HELT amazing ut på dig!!! Fick du jobba mycket för att få jämt resultat? Hur håller det? Har den sån vacker satin-finish som det ser ut på dig?

  Mvh fan girl

  • ÅH BETTAN! Vad glad jag blir av dina fina ord. <3 Jag känner exakt samma fast för din musik! Snygg, real, allt!!! <3

   Angående läppstiftet: finishen är definitivt mer matt än satin, men inte sådär pappmatt som t.ex. Ruby Woo. Nåt slags mellanting! Hyfsat lätt att applicera också! Jag undrar vad du brukar använda för läppstift? Har inte samma erfarenhet som du ang kladdighet och jämnhet. Har du testat flytande matta läppstift med lite highlighter på för en mer satinliknande finish? Brukar du skrubba läpparna innan? Haha jävla vetenskap detta. Men asså generellt är ju matta läppstift en pain in the ol bum jämfört med krämiga läppstift.

   Mvh fellow fan girl <3

 3. Mörka läppar året om!! Supersnyggt när man har så mörkt hår som du också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.