Sweed Lashes Rebecca & Fiona Edition stöttar Kvinna till Kvinna

P1080651

Detta gör mig så stolt, så varm i själen, och jag tror att ni kommer älska detta! Jag är öppen storkonsument av lösögonfransar och det är ingen hemlis att jag älskarrrr Gabriella Elios Sweed Lashes (ni som följer mig på insta är bekanta med denna obseshan) (min insta är låst, men jag godkänner som regel alla som verkar vara 1) verkliga personer och inte spam- eller porrkonton, 2) som är friendly). Det är inte heller någon hemlis att jag älskarrrr Rebecca & Fiona, dels pga. partisk kompis men dels pga. BOSS och BÄST. Därför är det inte heller direkt någon överraskning att Rebecca & Fiona i samarbete med Sweed tagit fram en egen modell av lösögonfransar i limiterad upplaga, som är så perfekt docklika i sin utformning, men också i sitt syfte som intäktskälla till organisationen Kvinna till Kvinna. Rebecca & Fiona kommer nämligen att donera alla sina intäkter från försäljningen av frallorna till Kvinna till Kvinna för att bidra till deras arbete för kvinnors rättigheter i konfliktdrabbade områden. Boom!

Imorse var denna gråa lilla student på pressfrukost och lansering bland massa coola it-personer. Vi åt mackor och lyssnade på när Gabriella Elio berättade om sitt arbete med att ta fram önskefransar som lever upp till hennes extremt höga standard, hur Rebecca & Fiona använder fransar i sin look och hur Kvinna till Kvinna jobbar tillsammans med kvinnoorganisationer i länder där kvinnor bl.a. utsätts för systematiska massvåldtäkter som en del av krigföringen. Extrem mix av flärd och allvar. Det behövs.

Jag är så glad och stolt över att R & F fortsätter att hålla fanan högt och införlivar sin ideologi i allt de gör. All min kärlek och respekt till er gommis, ni är små guldklimpar mitt i en grå leråker av kapitalism och självfokus. Vi måste alla överleva på nåt sätt i rollerna vi får i denna skitvärld, och jag måste säga att ni gör det sällsynt bra.

Fransarna säljs i begränsad upplaga och kommer tydligen bara finnas på Åhléns. De kostar 149 kr, och de går att använda om och om igen! Bara en är lite försiktig vid applicering och borttagning och ser till att peta bort kvarblivet franslim. (Tydligen är ”begagnade” fransar de bästa enligt Gabriella och R & F. Jag längtar tills mina egna är så pass välanvända att de blir sådär mjuka och fina.) Jag kan personligen gå i god för att det är easy peasy när en väl får in snitsen. Om en åsna som jag kan använda lösfrallor så kan alla det!

Läs mer om Kvinna till Kvinna och deras asviktiga verksamhet här!

P1080649

Fiona Fitzpatrick, generalsekreterare på Kvinna till Kvinna Lena Ag, Rebecca Scheja och Gabriella Elio

P1080641

Riktigt Kass Bild På Frukost Och En Macaron Som Hamna Åt Helvete

P1080653

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.