Butikslansering av Marc Jacobs Beauty på Sephora + minirecension av Highliner Gel Crayon i Blacquer

Welkåmm to Svärje, Marky Marc!

I måndags var det alltså butikslansering av Marc Jacobs Beauty på Sephora Biblioteksgatan, och fr.o.m. igår finns linjen att köpa på alla Sephora i Skandinavien. Jag tycker att linjen är rätt lågmäld i sin framtoning på något vis, och det är lätt att tro att det bara är ytterligare en serie svindyr lyxmakeup med en känd designers namn skrivet på förpackningarna. Men allt känns så genomtänkt och välmotiverat, ja, det är en charmant uppsättning sminkprylar ni hittar i dessa diskar!

Åt ”några” macarons.

Snygga brudar överallt!

Lust For Laquer Lip Vinyl i nyansen Boom Boom. Extremt högglansigt djupt och riktigt opakt lila, med blått och violett skimmer. #sminksomkillarhatar

Blev terrad av en vacker kvinna med kamera. Värre saker har hänt. ^_^

Priserna reflekterar förstås kvalitén, det är verkligen dyrt och det är inte många som t.ex. känner att det är skojigt med en foundation för 465 kr (även om jag int sku banga på den, om en säg). Men om ni är riktigt nyfikna på MJB och kan tänka er att avvara lite cash för en enda produkt, då rekommenderar jag denna stjärna:

mjb highliner

I’m not bossy. I’m THE BOSS.

Highliner Gel Crayon i färgen Blacquer. OH MAMA! I den mån en kan imponeras av en svart kajalpenna så är detta en vinnare med tiara, blombukett och pokal – jag har aldrig sett på maken till en svartare och mer hållbar och lättjobbad kajalpenna. Att den inte behöver vässas, utan kommer med en twist up-funktion, är också så himla tacksamt. Den kostar 225 kr och ja, det är fett dyrt för en kajalpenna, men om ni som jag hellre lägger pengar på nåt som garanterat kommer till användning så är det aningens mer motiverat. Nu är det ju så att jag inte köpt min, utan jag fick den i en presspåse, och det går ju att ifrågasätta ifall jag nånsin hade köpt den för egna pengar om jag inte vetat hur bra den var. Men den är SÅ BRA!!! Använder den konstant till att fylla i fransraden för att täta till fransarna lite, och applicerar även på vattenlinjen på övre ögonlocket – åh det blir så fint! Funkar även asbra som bas för mörka ögonskuggor. Nåja, tvekar ni fortfarande får ni en liten komparativ swatch där jag jämfört Highliner med diton från MAC och The Body Shop:

mjb

Bitches love swatches!

U feel me? Jämförelsevis är de andra svarta pennorna liksom inte ens svarta längre, utan mer dassigt gråblåa och lite brundammiga… Det kan väl vara fint om en är ute efter en mjukare feeling, men ibland ska den svarta pennan vara svart!

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

4 Kommentarer

  1. Åh, blir så sugen på pennan. Är den någorlunda vattenfast?

  2. Jag har den i minipenna, den är verkligen så svart och intensiv att jag nästan är rädd för att använda den! MVH sparsmakat sminkad det senaste :huh:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.