Skönhetsvecka 19

Plötsligt trillar det ner en hel drös med inbjudningar till pressvisningar och lanseringar, och allt ska ske samtidigt. Hittills har inget pressevent krockat med något annat event, jag undrar hur PR-byråerna lyckas tajma sina arrangemang… Detta ser jag fram emot i veckan:

maj

Fan vad fett! Från och med imorgon kommer Marc Jacobs Beauty alltså att vara tillgängligt i alla Sephorabutiker, jag antar att många har längtat ihjäl sig! Pürminerals nyheter ser jag fram emot, har fått prova det mattande pudret Balancing Act och är inte avskräckt om en säg. För nån vecka sen dök det också upp en mystisk inbjudan om nån doftlansering i kombination med fotokonst, okänd location och okänt avsändare. Jag vet inget mer om detta, annat än att det heter SG79|STHLM. Älskar mystik! *klirrar med kristaller* Jag har inte fått gå på några parfymlanseringar ännu och jag som är så jävla besatt av doft och parfym är ultrapepp på detta!

Jag känner mig som ett litet barn på såna här events, lika nervös som uppspelt. Jag tycker att det är så himla kul att få gå på sånt här, efter så många års bloggande och det finns sällan tillfälle att få ställa så många idiotiska frågor på samma gång som på pressevents, haha, jag uppskattar deras tålamod (Julia på GK Lifestyle, I see u)!

Är ni intresserade av rapporter från pressvisningar etc så lägger jag gärna upp det. Jag har avvaktat hittills och hållit mig till enbart Instagram, det känns lätt lite ”säljigt” och distanslöst om jag ska hålla på och rapportera om minsta lilla event och pressutskick osv. Men jag själv tycker att det är rätt kul att läsa om sånt, så om ni är pepp så holler!

2 Kommentarer

  1. Åh, vad roligt! Sådana här gånger önskar jag att jag bodde i Stockholm så jag kunde tacka ja till fler event. Jag vill gärna läsa vad jag går miste om. :*( På riktigt alltså. Det där mystiska parfymeventet måste du skriva om!

  2. Jag tycker att det är kul att läsa om pressvisningar och events. Sen väljer du själv vilka visningar som är kul och intressant att skriva om. Och vilken vinkel du vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.