Powerful Moist Sheet Mask från SKIN79

wpid-1430723346683.jpg

wpid-1430723520995.jpg

Powerful Moist från SKIN79 är en av maskerna jag köpte på Primor, maskerna, ja plural, för de kostade 1.90 euro. Jag höll på att balla ur p.g.a. billigt, det närmaste vi kommer sheet masks på svenska marknaden är ju Sephoras egna märke, och de kostar 40 kr styck. Det är inte ett bra pris för en engångsprodukt.

Jag har iallafall fått dille på sheet masks – jag älskar den svalkande känslan, väldoften, de ultrapackade formlerna fyllda till bredden med antioxidanter, närande oljor, syror och allt möjligt. Powerful Moist är en bomullsmask som verkar ha hyaluronsyra och arganolja som stjärningredienser, där den ena har som syfte att packa huden med fukt och den andra ska skapa en skyddande barriär för att huden ska behålla så mycket som möjligt av fukten. Utöver det innehåller den även hjältar som lotusrotextrakt, ceramid, bambuextrakt, och olivolja och massa annat. Den är fri från animaliska ingredienser, färgämnen, syntetisk parfym, parabener (för den som bryr sig om det) och silikonoljor (that’s a new one). Den doftar otroligt gott och helt nytt, som nån slags läsk? Kolsyrat liksom? Friskt iallafall, och helt främmande, fast på ett bra sätt. Det känns som att det blåser en mild sommarbris i mina porer.

Den ska enligt instruktionerna sitta på i 10-15 minuter, men jag låter den sitta tills själva bomullen känns någorlunda torr, för då vet jag att jag inte slänger produkt i onödan. Ett tips jag känner att jag måste dela med mig av till ovana sheet mask-användare är också detta: i förpackningen finns det ofta kvar jättemycket produkt, så klipp upp den och applicera det sista på ansiktet innan du slänger alltihopa. Jag gör det som ett sista steg efter att jag kasserat bomullsmasken. *sparsam och förståndig*

Jag har vanvårdat min hy hela den här långhelgen, och i princip bara tvättat av mig sminket och inget mer. Hyn har varken fått sugar eller lovin, så det kändes perfekt att smacka på denna ömma kyss imorse. Hyn känns plump, mjuk och lugn. Varken torr eller flottig, bara lugn och fin. Me gusta!

dillepåsheetmasks.jpg

Som sagt, dille på sheet masks.

UPPDATERING

Den ska tydligen dofta av bergamott? Nääää… det håller jag inte med om hörrni. Jag står fast vid ”läsk” och ”kolsyrat”.

5 Kommentarer

  1. Babes, du vet att Bonnybonny säljer sheet masks va? http://bonnybonny.se/produktgrupper/ansiktsmask/ Nu kan jag inte uttala mig om kvalitén jfrt med annat, jag köpte en och testade och är inte övertygad om att sheet masks är min grej. Min feja är för stor, de sitter så dåligt 😉 Men de från The Face Shop kostar 15 pix. Jag kanske ska testa igen om du tänker vara sådär lyrisk va. 🙂

  2. Vänta, avskyr när jag inte får meddelande om huruvida min kommentar inte syns pga bugg eller pga avvaktar moderering. Detta är ett test för att se om bugg eller wut. Ursäkta spammet.

  3. Åh vad roligt, vad är det
    Jag har också fått dille! Köpte en obscen mängd hudvård när jag var på vaycay i Hong Kong – däribland en massa sheet mask, en hel del med snigelslem. Så nu jävlar ska jag bli len som en örn och mjuk som en björn (en mycket bättre boktitel än snabb/stark – om du frågar mig).
    Köpte en stor del av prylarna på Sasa, som faktiskt skeppar till sverige, men en kan åka på tull.
    får nästan lite blogglust när jag har så mycket extremroligt att testa …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.