Nagellack från KIKO Milano

wpid-1070683.jpg

Jag har varit lite trött på vanliga krämlack rätt länge nu, och har längtat efter mer dynamiska färger med skimmer och glitter som kontrasterar mot basen. Det är tyvärr rätt svårt att hitta, för det bjuds antingen på platta krämlack eller renodlade skimmer- och glitterlack. Jag törstar efter mellantinget, ni vet där basen är ett krämlack, men som innehåller skimmer eller glitter! I en kontrasterande färg! R U WIF ME?

Jag hittade några stycken på KIKO i Barcelona, men tyvärr är det ultrasvårt att fånga på bild.

Pastellila med ljusblått skimmer och ett babyblått med silverglitter.

Mullvadsbrunt (?) med persikorosa skimmer och korall med gyllene skimmer.

Citrongult med silverglitter och lite halvbra nagelvård.

Jag har hört att Depend är mottagliga för tips på lackfärger och namn, kanske plockar de upp min önskan om lite nytänk i nagellackshyllan. Alla älskar ju ett gött krämlack men det är fan trist när det inte finns NÅGOT annat att välja på i butik?

2 Kommentarer

  1. Bli o beställa den citrongula. Kommer passar utmärkt till min nya bomberjacka i vår =)

  2. Jaaa, jag älskar när du skriver om nagellack! Eller, jag älskar allt du skriver men njuter lite extra när det handlar om sånt här fiiiint. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.