Daisy Beauty Cruise 2015: en mobilbildskavalkad

Den här helgen har jag tillbringat på en färja på Östersjön samt i Helsingfors! Daisy Beauty ställde till med en kryssning för journalister och bloggare med föreläsningar och presentationer och MAAAAAT och VIIIIIN och HELSINKIIII. Jag fick dela hytt med min kära Karin från Elmika.se och vi var verkligen perfekt sällskap för varandra. Saknar henne redan.

Här kommer bilder från mobilen. Resterande redovisning med bättre foton och mer beauty kommer senare!

Fredag

Alla knatar till Värtahamnen för avgång. Vi blir bjudna på musikal och mat och sen går alla coola vidare till nån bar och dricker drinkar (vi har kollat instaflödet). Jag och Karin går till vår hytt, hoppar i våra pyjamasar och lägger ansiktsmask pga TANT LIFE.

Lördag

Lördag var stora konferensdagen, som inleddes med ett morgonpass tillsammans med Garnier som tjötade om miceller och micellära rengöringar, och Depend, som nyligen lanserat en extremt omfattande nagelvårdsserie. Puh! Vi fick också leka fritt i Helsingfors ett par timmar, vilket bl.a. resulterade i lite shopping på Stockmann. Jag köpte t.ex. den ljuvliga hudsalvan Vitalis med en otroligt fin örtig doft och gölli börk. Vi käkade lunch på Roasberg och drack cava på Kappeli. Fy fan vilken fin stad!!!

Eftermiddagspasset delade vi med L’Oréal, som lanserat en serie läppglans som e fuckin BOMB, och Vita Liberata som är bäst på BUS. Sen smet vi upp till Depends hytt och got our nails did.

Sen var det avslutningsmiddag där jag försökte supa till lite men jag tantade ur och vi tog hissen upp till hytten igen LOL. Älskar att jag och Karin var så perfekt samspelta i exakt allt.

Söndag

Vi vaknar på ett disigt Östersjön. Packar så gott det går. Äter svinmycket frulle. Sen är det dags att säga hejdå. :’C Jag är helt utmattad när jag kommer hem men happy i lilla själen. Nu är vårt hem överlastat med bjuti stuff, gotta get to it somehow!

Tack Kicki och Sam och Daisy Beauty för detta goa, jag är så glad att jag fick haka på och umgås med alla dessa stjärnpersoner under en helg. Längtar till nästa år redan och ska inte glömma packa mjukisbyxor den gången, mvh Byxlös i hytten men lycklig i själen.

4 Kommentarer

  1. HAHA! Hej kära Byxlös i hytten!
    Jag saknar dig också redan! <3

  2. Åh Helsingfors om våren <3. Avis! Min mamma kommer därifrån och vi brukade alltid åka dit och fira påsk med tjocka släkten (vilket var the extent av mina våriga upplevelser under barndomen, mvh uppvuxen norr om polcirkeln) och det är ju så galet mysigt. Mitt bästa är Fazerkaféet på Alexandersgatan, där min mormor jobbade och min morfar fann och började uppvakta henne under permission från fronten. (Ja kriget var ju inget vidare dårå, men romantiken i krigstid etc. Kanske mest romantiken. Eller så.) – de har Den Godaste varma chokladen i historien.

  3. Men åh, vilken stel bild på mig, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.