Mitt 2000:e inlägg! Vichy NutriExtra Lips Extraordinary Balm *smh*

wpid-picsart_1429552677012.jpg

Dags för en sur måndag! Ja it’s about damn time, jag har ju bara hyllat en massa produkter på sistone så här bjussar jag på en go sågning. Det finns inget extraordinärt med detta läppbalsam, i motsats till vad det pretentiösa namnet antyder. NutriExtra Lips Extraordinary Balm från Vichy är avsedd för torra och spruckna läppar och ska ha nån slags megafuktgivande effekt, som jag inte känner av alls. Jag blir snarare ännu torrare?

Konsistensen är väldigt len och tunn; mer ”fuktig” än tjock eller krämig, och jag är inte alls kär i den känslan. Det känns som att balsamet försvinner direkt utan nämnvärd effekt på läpparna, och dessutom blir jag typ torr i halsen (???) direkt vid applikation. Det låter weird men ah jag får en sån känsla av vissa läpprodukter! Om det finns nån annan som upplever samma sak kan ni träda fram så startar vi en stödgrupp. Meanwhile kan ni passera denna produkt om ni råkar se den i affärn. Bu.

4 Kommentarer

  1. Snygg sågning, älskar sånt!

  2. Jag vill vara med i din stödgrupp! Jag var tvungen att slänga ett lip butter från Crabtree & Evelyn för ett par år sedan för att den sved så mycket i halsen.

  3. kör på locobase repair från apoteket istället! lite klibbigt, men återfuktande och drygt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.