Läppstift från KIKO

Ja hörrni, det är inte nådigt att ha egentid i Barcelona och lite pengar på fickan. Jag hamnade på KIKO Cosmetics not once but twice. Första besöket resulterade i nagellack och andra i läpprodukter. Jag tänkte gosa lite med läppisarna först. Behold:

P1080245

Luscious Cream Lipstick i nr. 517 Neon Pink och Velvet Mat Lipstick i nr. 604 Bright Orange

Jag har köpförbud på röda läppstift för tillfället, har för jävla många, och jag har länge känt ett sug efter lite maffigare neonfärger *lämnar sakta min comfort zone*… Jag valde den krämigt neonrosa Luscious Cream Lipstick i nr. 517 Neon Pink och en matt orange som heter Velvet Mat Lipstick i nr. 604 Bright Orange. Båda är tokfina med ordentliga pigment, mild doft av typ nån slags dessert, och är superenkla att applicera. Känns som en kattass på läppen. Den matta skulle jag dock inte kalla för matt, inte när en sett hur matta läpprodukter egentligen kan bli (t.ex. Lime Crime Velvetine och MAC Retro Matte), utan snarare halvmatt med en liten liten pillidutt av lyster. Älskar den ändå! Men det bästa av allt: lyxkänsla för 5 euro styck. FEM EURO!!!

P1080249

Glassy Lipgloss i nr. 6 Sensory Fuchsia

Jag har gluttat på KIKO:s limiterade kollektioner länge och de känns ofta roligt presenterade med snygga förpackningar osv, men själva produkten i sig tilltalar mig sällan. Jag inser nu att det är för att jag inte haft möjlighet att känna på produkterna. När jag var i butiken nu ville jag ha ALLT ur kollektioner Generation Next (töntigt namn or nah?), men nöjde mig med ett läppglans. Självbehärskning är en dygd. Glassy Lipgloss är tunt och vattnigt i konsistensen och håller tyvärr inte så länge på läpparna, men den är inte alls kletig och färgen jag valde är riktigt subbig. Jag valde denna färgen för att den påminner mig om min all time favorite BareMinerals Marvellous Moxie i Smooth Talker (FINNS DET ETT BÄTTRE LÄPPGLANS? Nej.), nothing compares såklart men nära ändå? För 7,90 euro så är det inte direkt raketforskning att besluta om köp eller inte.

P1080255

Velvet Mat är inte alls speciellt matt men ändå så sassy

P1080246

*älskar allt med holo*

4 Kommentarer

  1. sitter och midnattssurfar här igen och försöker researcha olika produkter jag vill köpa. Funderar på att köpa en foundation för första gången i mitt liv (23 år gammal!-woha) och funderade lite på bare minerals, då jag minns att de var sjukt poppis bland mina kompisar för par år sedan. Men hurdana är de, säger du, sminkgurun? Jag har haft problem med acne och har fortfarande en del röda märken, samt är rätt torr i huden. Vill helst inte ha krämfoundation pga gillar inte att känna att jag har något i ansiktet..

    • Hej! Alltså nuförtiden är många flytande foundations väldigt lätta och har hög komfort, det tycker iallafall jag! Just mineraler är jag dålig på, men har relativt nyligen testat både Everyday Minerals och Meow Cosmetics och diggar båda! Kan vara värt ett försök?

  2. HOLO!!!! Ska till Rom i morgon, måste gå till Kiko och shoppa allting med holoförpackning <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.