Jo Malone Blue Agava & Cacao

P1080488

Ny parfym i Casa Whinar! Kämpade hårt med att motstå Jo Malone Blue Agava & Cacao när jag skulle flyga hem från London. Det gick inte.

För en gourmandälskare som mig är denna helt perfekt: bitter kakao, kardemumma, havssalt. Nånting strävt och syrligt från citrusfamiljen. Men mjuk. Alla parfymer med kakaonoter i gör mig så varm i själen att mitt liv förlängs med en extra kvart. Det kändes som ödet att springa på just denna också, med tanke på att jag i Malagas botaniska trädgård ett par dagar tidigare hade pallat just frön från agavekaktusen och kakaobönor.

P1080481

PS.

Min senaste googling: ”How to grow agave from seed”.

2 Kommentarer

  1. åh vore gött att få provsniffa jo malones parfymer… men finns ingen butik i sthlm (eller ens sverige väl?) som säljer dem va? 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.