Fotvård, det är göttans det!

image

Här kommer kungligt tips! Apoteket har 3 för 2 på all fotvård just nu och jag känner därför att det är ett utmärkt tillfälle att tipsa om deras egna serie Ört & Natur. Jag har fått prova hud- och nageloljan och fotskrubben och båda är så himla fina! Tänk att fotvård kan vara fint? Fint nog att ge i present typ.

Nageloljan (79 kr) är baserad på mandelolja och innehåller utöver det solrosolja, sesamolja, lavendelolja och annat gött. Att den dessutom är berikad med myrra visar att Apoteket tydligen gjort sin hemläxa! Myrra är torra naglars favorit. Jag behöver inte längre sörja över att Scratch Nail Food försvunnit ut Åhléns sortiment.

Fotskrubben (89 kr) är grov pga. havssalt, och doftar så in i helvete gott!!! Citron? Cederträ? Jag känner mig som en sval siciliansk mö när jag använder den, so they must have done SOMETHING right!

Släpp ut dina stackars fötter, det e vår för fan! Erbjudandet om 3 för 2 (alternativt 30% rabatt på tre fotvårdsprodukter för er som handlar på nätet) gäller t.o.m. SUTTENE MAI *viftar m Norgeflagga*

UPPDATERING

Nu har jag haft fotskrubben ståendes i badrummet i ett par månader och har noterat att den liksom segnat ihop? Det går knappt att använda den, skrubbkornen är mjöliga och konsistensen är helt omöjlig att jobba med. Är det någon av er andra som upplever samma sak?

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

10 Kommentarer

  1. Vill HA den där oljan alltså! <3

  2. En fråga! När du fått prover från företag som du sedan rekomenderar, gäller det då inte att du måste skriva ut att det är ett samarbete/reklam?

    • Jo absolut!!! Tack för ditt falköga, glömde klistra in disclaimern längst ner! Men så länge det tydligt framgår av inlägget att skribenten inte betalar för varorna själv så är man på rätt sida av marknadsföringslagen. Inlägget har ”pressprov” som tag, om du ser längst ner. 🙂 Sen har jag ju också skrivit i inlägget att jag fått dessa varor gratis! Men hängslen och livrem är the way to go. En sak som jag vill förtydliga och som är extremt viktig för mig; det jag sysslar med när jag rekommenderar en produkt jag gillar är varken samarbete eller reklam, det är en recension. Jag får inte pressprover under förutsättning att jag ska skriva positivt om varan ifråga, utan det sker helt förutsättningslöst. Jag bestämmer själv om jag vill nämna varan överhuvudtaget. Seriösa PR-byråer fattar det, och de utövar ingen som helst press på bloggarna.

  3. Tack för svar!!! Gillar att du är tydlig med om du köpt det själv eller hur det ligger till. Som konsument blir man ju så himla förvirrad annars…

  4. Hm, också sugen på nageloljan. Har en hederlig mandelolja på flaska nu men vart lite sugen på något lite mer spännande… Samt lite lättare att dosera. Sen när jag såg hur det supertydligt skriver ut alla ingredienser och vad de gör gjorde att jag ville köpa endast pga det! Hur bra? Ska kolla på allt möjligt nu, vad de innehåller alltså.

  5. Nähä, det var tydligen inte alls på allt bara deras Ört och natur, om någon undrar. Aja, ändå fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.