Vad jag haffade hos MiiN Cosmetics

Idag har jag och brorsan åkt tåg i sex timmar från Barcelona till Malaga för att fira påsk med mamma som bor här. Men innan jag postar något överhuvudtaget om Malaga måste jag blogga upp mina köp från MiiN Cosmetics. Jag blev ju totalförälskad va. Ville ha ca allt, but alas – the moneys are limited. Jag köpte därför inte ultramycket, som jag hade hoppats på, men det blev ändå lite kula saker. Behold:

Sheet masks från Innisfree, en gurkmask mot fet hy och en rosmask för lyster.

Läppmask (????????) från TonyMoly. Älskar att den har så solklar copy: den förstoppade lilla kycklingen nere i hörnet ba ”EHEH”. Vad betyder det ens?

Nageldekorationer från Etude House.

Rätt coola, men också lite töntiga pga #swag. Men men. Spöket, dolken och strumpan väger upp allt!

En rengöring från Etude House som är HELT JÄVLA AMAZE!!! En liten liten mängd produkt masseras i händerna och löddrar upp bortom alla gränser. Löddret är lätt men ändå fast, det blir inte rinnigt och vattnigt efter en stund utan bibehåller sin fasthet. Mycket intressant produkt *stryker mitt skägg*.

Samt den lille ögonbrynspenna från Etude House som Tom Ford obv bajtat rätt av med sin Brow Sculptor. Se detta inlägg.

Det var så mycket som jag lämnade i affären pga. brist på pengar. Bland annat massa intressanta masker, ansiktssprayer och puderdosor… mmm… nå.

Snart kommer ett till Barcelonatips som kommer göra att alla parfumistas kissar i byxan!

2 Kommentarer

  1. Åh, den där ögonbrynspennan har jag köpt på ebay i flera år, en stor favvo!

    Och strump-stickerns är ju fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.