Barcelonatips: MiiN Cosmetics säljer koreansk skönhet

Hej alla! Saludos de Barcelona! Här kommer jag med ett Riktigt Gott Tips för alla som är ens liiiite intresserade av saker till anlete och jordlig lekamen. Jag har snubblat över butiken MiiN Cosmetics, som importerar och säljer koreanska skönhetsprodukter inom hudvård, naglar och makeup. De har dels en nätbutik och dels en fysisk butik på Carrer de Pau Claris 110 här i Barcelona.

Jag var där igår och blev totalt förälskad. Det är ett lagom stort utbud, vilket är klokt med tanke på att det annars kan bli överväldigande. Tjejen i butiken var så himla rar och svarade på alla mina dumma frågor och fnissade åt mina dåliga skämt. Självfallet handlade jag där, men det blir ett annat inlägg. Nu låter vi bilderna tala för sig själva!

(SHEET MASKS! LIP MASKS! APPLETOX! ETUDE HOUSE! FÖRPACKNINGAR UTFORMADE SOM DJUR! GOOD ASS BB CREAMS! NAGELDEKORATIONER! Både billigt och dyrt! Aaaahhhh! Paradiset.)

Carrer de Pau Claris 110 som sagt, glöm ej att titta in om ni är i stan! Närmaste metrostation är Passeig de Gràcia.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

4 Kommentarer

  1. Haha vad kul! Tony Moly har nyligen lanserats på Sephora här i USA, face mist i form av en kanin e ju bara för gulligt! Men jag har för mig att INCI inte imponerade nämvärt.. ^^

    • Kan definitivt tänka mig att den mest är för den söta förpackningen! Det var en perfekt mist dock, mjuk och jämn och inte som en hård stråle som känns som en luftpistol i fejset LOL

  2. Är det bara jag som tycker den där kanin-sprayen är löjligt lik spermaharen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.