Svag

Svag! Jag är SVAG för pastellila nagellack! Här har vi en äkta supetbudgetvariant från typ ICA Maxi, från exklusiva prestigemärket Sensinity, färgen heter 10 Arándanos. Så stort frågetecken kring namnet dock, för jag har aldrig sett ljuslila tranbär??? Nån spansktalande som kan förklara detta för mig? Nå. Jag hade aldrig hört talas om dem innan jag såg dem i butik, men de kostar 10 kr och är rätt goa, har hittills haffat tre stycken. Eller ok, jag har köpt en själv och två har jag fått av min kompis Emelie. De är parfymerade också, skoj om en är typ 13 år. Kände ingen doft i den pastellila, annat än den sedvanliga kemiska nagellackslukten, men det gör mig inget. Jag gillar fan dessa! Finns i massa goa färger, köp några om du ser dem!

Här är allihopa:

33 Té verde är en klar pistagegrön, 86 Rosas är en ceriserosa metallicfärg och 10 Arándanos ser vi ju ovan. Cute huh?! 💜💜💜

6 Kommentarer

  1. Är inte döpta efter doften?!
    Tänker eftersom jag har flera färger som heter typ ”vanilla” fast med olika nummer dårå?

    Nä okej har ingen aning, men tror ändå att det är så!

  2. Men åhhh vad värt det lila ser ju ut att ha precis samma färg som mitt favoritlack från essie! Skönt att spara in dryga hundringen!!! Tusen tack för tipset <33

  3. Hey, om man nu ska fråga ngt; vad är din åsikt om Exuviance produkter? Funderar på att köpa deras serum (Skinrise bionic tonic), men litar inte riktigt på källan var jag fick nys om produkten (pga av skönhetsskribent på stor modetidning beroende av annonsköpare). Litar på dig dock! Du är best. Tack för awesome blog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.