Daisy Beauty frestar en jurstud

P1070465

Jag sitter i godan ro och försöker navigera genom inkomstskattelagen när senaste numret av Daisy Beauty dimper ner på hallmattan. Det hade inte kunnat vara sämre tajming – nu måste jag lägga asmycket energi på att inte riva upp plasten och gotta mig i världens bästa tidning. Energi som jag annars hade kunnat lägga på att räkna ut beskattningsbara inkomster och avdragsgilla transaktioner.

Men om det är nån gång jag ska växa upp så är det nu! SKALL TAGA DE SMÅ SKÄRVORNA AV FÖRNUFT JAG HAR KVAR OCH LÄGGA IFRÅN MIG TIDNINGEN. Har jag varit duktig med studierna får jag belöna mig själv senare ikväll med att öppna plasten och börja läsa. LÄNGTARRRR.

PS. Bli prenumeranter, hörrni. Det är 2015 års bästa skönhetstips ni kommer få i denna blogg, och det är billigare än ett par jeans på H&M! Gör det som en kärlekshandling till er själva, jag kan garantera till 100% att ni inte blir missnöjda. Hundra procent! :kiss:

2 Kommentarer

  1. hej!! hoppas denna kommentar ej stör i plugget MEN har nyss börjat läsa din blogg och en helt ny värld har öppnat sig, på riktigt. har aldrig varit intresserad av varken hudvård eller smink, men nu såå! vet ej om det är bra eller dåligt för min plånbok men älskar iaf din blogg!! vet ej om du gör sånt här, dvs svarar på läsarfrågor, men tänkte göra ett försök iaf? som sagt har jag aldrig varit intresserad av sånna här grejer o alltid använt samma foundation o köper alltid bara billigaste mascaran, men jag tänkte kolla om du har något tips på bra foundation för någon som mig. den ja använder är matte mousse foundation från maybelline, ljustaste versionen då jag är extremt blek. jag har ganska röd/rosa hy och den passar inte mig 100% egentligen, men ja, har ej orkat engagera mig och har ej vågat testa o bli besviken o fattigare. du förstår! har även rätt fet hy och får finnar ganska lätt, därför känns inte denna foundation särskilt bra egentligen då det känns som den täpper till huden väldigt mycket.

    sen undrar jag, vad någon med min hy ska ha för hudvårdsrutiner. alltså, jag vill ju ta hand om min lille hy men har ej så mkt ork till att hålla på o smörja o skrubba, så, vad är liksom viktigast? jag försöker tvätta bort smink varje kväll med någon tea tree-grej från body shop men mer än så blir det typ inte. har du t.ex. någon måste-produkt?

    förlåt för mycket text o så men när jag läser din blogg känner jag bara ”teach me!!” . så tipsa gärna om du pallar men känn apeslut ingen press, kommer fortsätta läsa o älska lika mkt i vilket fall, puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.