Youtube-tips: Jackie Aina på Make Up Game On Point

Varsågoda för nytt fantastiskt YT-tips: nigeriansk-amerikanska make up-artisten Jacquelyn Aina äntrade mitt universum alldeles nyligen och jag är så himla himla förtjust i henne. Så JÄVLA rolig, så jävla skillad, så jävla snygg och smart – ett element av svart feminism är ständigt närvarande. Hon är även superkristen och militär, haha, så cool och motsägelsefull. Det var trender-från-2014-som-vi-säger-hejdå-till-videon som fångade mig (satt och skrattade så datan hoppade i knät på mig), men typ allt på hennes kanal är sevärt. Hon har t.ex. en hel playlist med black history-tema, som består av looks som hämtat inspiration från svarta kvinnor i historien – antingen generellt som t.ex. 60-talets svarta pantrar, eller specifikt med Whitney eller Diana Ross.

MGOP black history

JAG VET!!! Så himla fett!!! Ni kan tacka mig sen.

En kommentar

  1. Ja! Jag följer också henne. Hon är så himla rolig och duktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.