Lush, Neal’s Yard och Vichy: Fredagsfejset på

P1070401
Typ hela denna vecka har jag kämpat med en ovanligt segdragen förkylning, och enligt lag och tradition smetar en in sig i ansiktsmask och hårinpackning i väntan på bättre tider. Imorgon ska Eric bjuda mig på födelsedagsmiddag på Riche (hallå jag fyller 28 år snart, tjugoåtta!!! Är alltså snart äldre än Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Janis och gänget), och då vill jag helst VARA KLAR MED DEN HÄR FÖRKYLNINGSSKITEN!!!!!!!!!!!!!!!

I torrt hår kletar jag in en ORDENTLIG mängd hårinpackning från Lush, närmare bestämt Jasmine And Henna Fluff-Eaze. Min ansiktsmask of choice är White Tea Enriching Facial Mask från Neal’s Yard och läpparna smörjs in med Nutri Extra Lips Baume Extraordinaire från Vichy.

Nu ska jag öppna en öl och kolla på film. Hoppas ni får en go helg, mina små duvor.

P1070415

En kommentar

  1. Då fyller vi ju år samma dag! Grattis grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.